Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dark Souls'tan Yepyeni Görüntüler

Dark Souls'un Bonfire sistemi oyunu kaydetmede de işimize yarayacak

      From Software'in geliştirdiği Dark Souls'un yeni ekran görüntüleri ortaya çıktı. Bu görüntüler sayesinde daha önce yayınladığımız bir haberimizde ortaya çıkan bilgiler görsel olarak tanımlanmış oldu. Önceki haberimize buradan ulaşabilir ve o bilgilere göz atabilirsiniz.
 
      Aşağıdaki görüntülere baktığımızda ise Bonfire'ın (açıkta yakılan ateş) olduğu bölgede savaşçıların dinlenip, enerjilerini arttırdığını görüyoruz. Ayrıca burada oyunu kaydetme şansımız da olacak.
  
       Bunun yanı sıra düşmanların bizim ardımızdan merdiven tırmandığına ve onları tekmeleyebildiğimize de tanık oluyoruz. Ayrıca yine daha önce bahsedilen "demir kadar sert olma" özelliğini de aşağıda bulabilirsiniz. Bu durumdayken düşmanlar size vurduğunda neye uğradıklarını şaşıracaklar.
 
      Ekran görüntülerinde bir NPC'ye de rastlıyoruz. Bu karakter "Demir Şövalye" olarak anılıyor ve o da bizim gibi yaratıklara karşı mücadele eden kişilerden birisi. Ölümsüzlükle lanetlenen bu şövalye benzeri NPC'leri Demon's Souls'ta çokça görmüştük.
 
     Dev boss mücadeleleri sırasında çok sayıda NPC'nin bize yardım edebileceği (ne de olsa oyun çok zor) Dark Souls 2011 yılının sonunda piyasaya çıkacak. Yeni görüntüler aşağıda.
 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
Dark souls Demon's Souls Aksiyon RPG Namco Bandai From Software PS3 Xbox 360
Zamanı Geldi: Battlefield 3 vs CoD: Black Ops 21-27 Şubat Japonya Oyun/Konsol Satışları

The_Rahip

3.3.2011 09:13:15

0
Görüntüler güzel. Oyun baya sağlam geliyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dark Souls
+ TAKİBE
AL
29 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız