Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dark Souls'un "Bonfire Sistemi" Hakkında Bilgiler

Karakterimizin elinin şekline ve duruşuna dikkat edersek ateşi ne kadar kutsal olarak gördüğünü anlayabiliriz.

       Playstation 3 sahibi olup da Demon's Souls'u oynamayan var mı? Eğer gerçekten hardcore oyuncuysanız ve rpg'lere karşı alerjiniz yoksa bu oyun kaçırmak büyük bir hata olacaktır. Şimdi bu oyununun devamı da yolda. Evet. Dark Souls'tan bahsediyoruz.
 
      Aslında resmi olarak Demon's Souls'un devamı olmayan Dark Souls tamamen Demon's Souls'un oynanış stilini temel alıyor. Famitsu dergisi bu oyun hakkında yeni bilgileri yayınladı. Bu defa "Bonfire Sistemi" (resmi adı bu değil) tanıtılmış.
 
     Bonfire, "açıkta yakılan ateş" anlamına geliyor ve Dark Souls'ta bu ateşlerin yakıldığı yerler bizim korunaklı mekanlarımız olacak. Zaten oyunun videolarında da bu ateşleri görmüştük.
 
     Bu ateşlerin yanına geldiğimizde oyunumuz kaydedilmiş olacak ve öldüğümüz takdirde bu noktalardan oyuna devam edeceğiz. Demon's Souls'ta ise Nexus adlı tek bir mekan korunaklı bölgeydi ve oyun sadece burada kaydedilebiliyordu. Şimdi çok sayıda Save noktamız var.
 
     Ayrıca bu ateşin yandığı yere geldiğimizde enerjimizi de arttırma şansımız olacak. Zaten oyundaki kahramanlarımız karanlığa karşı ateşe inançları olan kişiler. Ateş olmadan yaşama şansları yok.
 
     Oyunla ilgili yeni bir bilgi de bazı düşmanların artık merdivenleri tırmanarak bizi takip edebilmeleri oldu. Düşmanlarımız bizi takip ederken onları tekmeleyebileceğiz.

     Dark Souls'un yine Demon's Souls gibi çok başarılı bir oyun olma ihtimali çok yüksek. 2011 sonunda Xbox 360 ve Playstation 3 sahipleri zorlu maceraya hazırlanmalılar.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak andriasang Dark souls Demon's Souls Aksiyon RPG Namco Bandai From Software PS3 Xbox 360
Shenmue City'nin Android & iOS Sürümleri Gelebilir Silent Hill: Downpour'da Metro Yolculuğu Nasıl?

BSC Misafiri

2.3.2011 00:48:04

0
Demon's Souls'ta ise Nexus adlı tek bir mekan korunaklı bölgeydi ve oyun sadece burada kaydedilebiliyordu. Şimdi çok sayıda Save noktamız var.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dark Souls
+ TAKİBE
AL
29 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız