Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

DOTA 2 Kodlarında Half Life 2: Episode 3 İzleri


 
     Half Life 3 veya Half Life 2: Episode 3 hakkında şu ana kadar doğru düzgün bir bilgi elimize geçmedi. Valve bu konuda bizi "gıcık" etmeyi tam anlamıyla başarıyor. Biz de malesef  "çıkarmazsanız çıkarmayın, oyununuza mı kaldık" diyemeyecek kadar Half Life'ı seviyoruz. Yeni oyunla ilgili en küçük ayrıntı bile bizim için önemli.
 
    Şimdi de bir söylenti DOTA 2 oyun kodları aracılığıyla gün yüzüne çıktı. Vietnamlı bir beta testçisi oyunun bütün oyun clientini sızdırdı. TeamLiquid de oyunun kodlarından bir hayli ilginç bilgilere ulaşmış.
 
    Yukarıda da görebileceğiniz gibi "ep3" kodunun bulunduğu yerde bazı silahlardan da bahsedilmiş. Bunlar arasında Flamethrower (Alev Püskürtücü) ve Icegun (Buz Silahı) da bulunuyor. Bunlar Half Life serisine biraz ters silahlar gibi görünüyor, ama yeni Half Life oyununda bizi nelerin beklediğini kim bilebilir.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
DOTA 2 Half Life 3 Half Life Episode 3 Valve
Vigil Games Sanatsal Çalışma Şovu Düzenliyor Skyward Sword'taki Kalkanlarımıza Göz Atalım
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

SharpThunder

20.9.2011 20:45:41

0
/dota/rel/src/game/client/client_ep3.vpc /dota/rel/src/game/server/server_ep3.vpc /dota/rel/game/bin/ep3.fgd /dota/rel/src/game/client/ep3/c_blob_mine.cpp /dota/rel/src/game/client/ep3/c_blob_mine.h /dota/rel/src/game/client/ep3/c_dust_cloud.cpp /dota/rel/src/game/client/ep3/c_dust_cloud.h /dota/rel/src/game/client/ep3/c_gas_pump.cpp /dota/rel/src/game/client/ep3/c_npc_advisor_roaming.cpp /dota/rel/src/game/client/ep3/c_npc_blob.cpp /dota/rel/src/game/client/ep3/c_npc_blob.h /dota/rel/src/game/client/ep3/c_npc_blob_tiny.cpp /dota/rel/src/game/client/ep3/c_npc_blob_tiny.h /dota/rel/src/game/client/ep3/c_weapon_flamethrower.cpp /dota/rel/src/game/client/ep3/c_weapon_icegun.cpp /dota/rel/src/game/client/ep3/c_weapon_weaponizer.cpp /dota/rel/src/game/client/ep3/fx_gauss.cpp /dota/rel/src/game/client/ep3/splatter.cpp listeni tamamı su zaten kanıtı /dota/rel/src/game/client/ep3/c_npc_advisor_roaming.cpp NE ZAMAN DOTAYA VALVE ADVISOR KOYDU

BSC Misafiri

20.9.2011 11:46:00

0
ep 3 bıtmeden hf3 gelemez zaten hıkaye devam etmelı lakın valve half lıfe 3 un gelmemesıne karşı yapılan ısyanada kulaklarını kapamamalı,geçen surede bırcok oyun 2-3 bölum surum yaptı

ultra_storm

20.9.2011 11:21:03

-2
Dota 2 yi portal 2 yi l4d2 yi istemiyorum !!! gelsin half-life 3! !!

BSC Misafiri

20.9.2011 09:25:58

-2
mèrakla takip ediyoruz bu üye sistemine bir çare bulamadınızmı? Lostpower
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Half Life 3
+ TAKİBE
AL
92 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız