Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

DC FanDome'ın 2. Bölümünden Fragman Yayınlandı

 
Comic-Con'a katılmayıp kendi etkinliğini yapmaya karar veren DC, DC FanDome isimli bir etkinlik duyurulmuştu. Bu etkinliğin birinci bölümü geçtiğimiz haftalarda düzenlendi.
 
İkinci bölümü de haftaya düzenlenecek ve ikinci bölüm için bir fragman yayınlandı. Bahsi geçen fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz. Hatta buraya tıklayarak etkinlik takvimine ulaşabilir ve kendinize özel bir program oluşturabilirsiniz. 
 
Etkinlik 12 Eylül'de başlayacak ve birçok DC dizisi, çizgi romanı, animasyonu ve daha fazlasını etkinlikte göreceğiz. Eğer bir sürpriz olmazsa oyunlar veya filmler ile ilgili yeni bir detay paylaşılması beklenmiyor. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
DC'nin Film ve Dizi Haberleri DC film dizi haber dc fandom etkinlik ne zaman
Avatar: The Last Airbender'ın Yaratıcıları Yeni Hikayeler İçin Fikirleri Olduğunu Açıkladılar Wonder Woman 1984 Bir Kez Daha Ertelenebilir

Punisher155

5.9.2020 22:16:02

0
En sağlam olan birincisiydi ama o bile çok bi vaooov deditmedi özellikle oyunlar hiç beklenileni veremedi pek istenilen olmadı. Bu etkinlikte oyun ve film yoksa pek bi numarası yok gibi, Injustice 3 tek duyurusu eksik kalmış yapım geçmişteki duyurulara baktığımızda normalde bu yılın Haziran ayında teaser eşliğinde duyurulması gerekirdi ama herhalde pandemiden sarkmış olabilir umarım sarktığı tarih 12 Eylül'dür ki takvime bakıldığında baya Injustice için de iki bölüm ayrılmış ikinci bölümün sonunda bir teaser patlatırlarsa tamamdır.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
DC'nin Film ve Dizi Haberleri
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız