Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

DARQ: Complete Edition 18 Mart'ta Switch ve 25 Mart'ta PS5 ile Xbox Series için Çıkacak

 
Yayıncı Feardemic ve geliştirici Unfold Games, DARQ: Complete Edition'ın 18 Mart'ta Switch'e ve 25 Mart'ta PlayStation 5 ile Xbox Series'e geleceğini duyurdu.
 
Bulmaca korku oyunu DARQ'ın tam sürümü ana oyunla birlikte The Tower ve The Crypt indirilebilir içeriklerini içeriyor. Şu anda PlayStation 4, Xbox One ve PC (Steam) üzerinde ulaşılabilir durumda. DARQ: Complete Edition'ı PlayStation 4 veya Xbox One'da satın almış kullanıcılar yeni nesil sürüme ücretsiz sahip olacak.
 
Oyunun tanıtım yazısı:
 

DARQ, Lloyd'un hikâyesini anlatıyor, rüyada olduğunun farkında olan bir çocuk. Lloyd'un talihsizliğine göre, rüyası hızla bir kâbusa dönüşüyor ve tüm uyanma girişimleri başarısızlıkla sonuçlanıyor. Bilinçaltının en karanlık köşelerini keşfederken, Lloyd fiziğin yasalarını bükerek ve rüya dünyasının akışkan dokusunu manipüle ederek kâbusta nasıl hayatta kalacağını öğrenir.
 
Yerçekimine meydan okuyan bulmacalardan ayrı olarak, Lloyd yakınlardaki düşmanlardan saklanmak zorunda kalacak. Açık bir karşılaşma içinde kazanma şansı yok, çünkü karşılaşacağı yaratıklar ondan çok daha güçlü ve hızlıdır. Bunun yerine, tespit edilmekten kaçınmak için dikkatli bir planlamaya güvenmek zorunda.
 
Psikolojik korku, şiddet ve kandan daha çok ürpertici bir atmosferde durgun bir kurguya dayanan berrak bir rüyada kurulur.
Eşsiz sanat stili ve keşfetmek için ayrıntılı çevre.
Cyberpunk 2077 ve Hitman gibi oyunlar üzerindeki çalışmaları ile tanınan Bjørn Jacobsen tarafından ses tasarımı.
Fizik kurallarını (duvarlarda ve tavanlarda yürüyüş) bükme, rüya dünyasını manipüle etme (eşyaların taşınması, dönen odalar), bulunan nesneleri toplama ve kullanma ve düşmanlardan kaçınmayı içeren bulmacalar.
Gizli sırları bulmak (isteğe bağlı, sadece hardcore oyuncular için)

 
Yeni fragman:

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu DARQ Unfold Games PC
Microsoft-Bethesda Canlı Yayını Bugün 21:00'da Surviving Mars Epic Games Store'da Ücretsiz, Haftaya The Fall

tolgakutukcu

2.7.2021 09:20:56

0
Korku oyunlarını sevmem ama Türkçe çıkması çok güzel olmuş.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
DARQ
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız