Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Crytek Tarafından Geliştirilen Hunt Showdown Artık 5 Yaşında

 
 
Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Crytek'in üstlendiği açık dünya hayatta kalma nişancı oyunu Hunt Showdown, 2018 yılındaki çıkışıyla beraber hala oynanmaya devam ediyor. 5. yılını kutlayan nişancı oyunu Crysis serisinin geliştiricisi Crytek tarafından bizlere sunuluyor. Türk kardeşler tarafından kurulan Crytek ekibi bir yandan  Hunt Showdown için yeni güncellemeler getirmeye devam ederken diğer yandan ise Crysis 4'ü geliştiriyor.
 
Hunt Showdown açık dünya çok oyunculu taktik nişancı deneyimi sunuyor 
 
 
 
Hunt: Showdown biz oyunculara birinci şahıs kamera bakış açısıyla beraber nişancı aksiyon deneyimi sunuyor. Hayatta kalmaya çalıştığımız bu açık dünya içerisinde ister çevreye karşı mücadele edebiliyor istersek de oyunculara karşı büyük savaşlara girebiliyoruz. Alt ettiğimiz her bir düşman şöhretimizi arttırırken diğer yandan da bizlere yeni ekipmanlar sunuyor. 
 
Tek bir hatanın bizi ölüme sürüklediği bu yapım 22 Şubat 2018 tarihinde erken erişim olarak piyasaya sürüldü. Türkçe dil desteğine sahip Cryek yapımı Hunt Showdown, 2019 yılında tam sürüme kavuştu. Tam sürüm ile beraber oyuna yeni güncellemeler gelmeye devam etti. 
 
Twitch dropları 
 
5. yılını kutlayan oyun için çeşitli ödüller oyunculara sunulacak. Bu kapsamda 23 Şubat - 2 Mart tarihleri arasında bu oyunu oynayan Twitch yayıncılarını izleyerek benzersiz ve efsanevi ödüller kazanabileceksiniz. 
 
Oyun şu anda Steam'de indirimde. Yüzde 46'lık bir indirim ile 66,35 TL'den oyunu satın alabilirsiniz. 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Twitter Crytek Hunt: Showdown
Telltale Serisi The Expanse için Yeni Oynanış Fragmanı Yayınlandı Returnal'ın PC Sürümü için İlk Güncelleme Yayınlandı

Philipp_Plein

19.2.2023 08:17:38

0
Cevat Yerli olmadan Crysis mi olurmuş ya? Zerre beklentim yok.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Hunt: Showdown
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız