Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Crytek, Hunt: Showdown için Oynanış Videosu Yayınladı

 
   Crytek, birinci şahıs PvP canavar avcısı oyunu Hunt: Showdown için 9 dakika civarında oynanış videosu paylaştı.
 
   Crytek, Haziran 2014'te Crytek USA tarafından geliştirilen üçüncü şahıs co-op oyunu Hunt: Horrors of the Gilded Age'i duyurmuştu. Bir ay sonra şirket yeniden yapılandırılma ve geliştirme için oyunun Frankfurt, Almanya'daki merkeze geçeceğini açıklamıştı. Ardından üç yıl sonra Crytek oyunun Hunt: Showdown adıyla, yenilenerek geri döneceğini açıkladı. Orijinal konsepti kullanacak oyun yeni bir geliştirme ekibi altında farklı bir yönde ele alınacak.
 
   Hunt: Showdown PC için geliştiriliyor.
 
   Oynanış videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Crytek Hunt: Showdown
.hack//G.U. Last Recode 2017'de Batıya Geliyor Diablo 3 Rise of the Necromancer Çıkış Tarihi ve Fiyatı Açıklandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

22.6.2017 16:17:05

0
quote:

Orjinalden alıntı: Dominator0 hiç bir oyuna çöp demem ama bu oyun olmamış ya. Crytek ne hallere düştü Crysis serisinden çöküş moduna geçtiler. Adam akıllı 1 tane oyun yapamadılar
Yapımcısı olmuş bu oyun alın dememiş ki! Pre-Alpha gösteriminden ne bekliyorsunuz bilmiyorumda yorumların oyun sunumundan kötü olduğu aşikar. Hele bir oyun çıksın editörler incelesin ona göre parayı hakettiğini düşünen alıp oynar. Mal bulmuş mağrip gibi saldırılan tek yapımcı Crytek galiba.

BSC Misafiri

21.6.2017 18:43:30

0
Fps olarak optimize edilmesi gerekli kastıgını ben görüyorum yapımcılar bu video ile eksi not aldılar şimdi bu oyunu ilk gören insan kasmadan dolayı bir daha videonun yenisini takip edermi bilemem doyurucu degil grafige yüklenmişler belliki adamlar kendileri oynarken bile tiksindim umarım daha iy ibir optimize ile yeni video atarlar birde şu oyunlara adam akıllı gizlilik ögeleri koyun 5 yaşında ki çocuklarda ateş et ilerle yapabiliyor.onca masraf oyun heba olmasın yazık.

Guest-2C5CD639E

21.6.2017 13:13:54

0
hiç bir oyuna çöp demem ama bu oyun olmamış ya. Crytek ne hallere düştü Crysis serisinden çöküş moduna geçtiler. Adam akıllı 1 tane oyun yapamadılar

tayguncifci

21.6.2017 09:37:11

+1
Bu tarz çok oyun var kardeşim. Yaaa dediği gibi arkadaşın yap şöyle güzel bir oyun. Abi kitaptan uyarla seri haline gelir belki. Senaristmi yok piyasada Allah aşkına. Birileri önce kaymağı yer sonra bizimki gelir arkadan

BSC Misafiri

21.6.2017 09:09:34

0
Crytek'in son çırpınışları Kesinlikle bu oyun beş para etmez....

Kreuger

21.6.2017 08:49:55

0
quote:

Orjinalden alıntı: porsux Amaç ne konu ne ? ne yapıyoruz biz bu younda ? şu grafik motorunun gücünü kullanarak şöyle sağlam efsanevi bir oyun çıkartamadı crytek. Far Cry 1 gibi bir oyun yapmış bir firma nasıl bu kadar düşebilir hala idrak edemiyorum. Yap abi şöyle egzotik mekanlarda bitki örtüsünün yoğun olduğu ormanlarda geçen bir taktiksel nişancı oyunu. Takmışsınız yaratıklara uzaylılara..
bu firma zaten grafik odakli oyunlar yapti ,yani konu , yaraticilik vs devamli ikinci 3.sirada gelmistir bunlar icin ve bakin zarardalar yakinda dükkani kapatirlar

Rogue Agent

20.6.2017 22:31:38

0
oyunun atmosferi güzel beklentileri karşılarmı çıkınca ne kadar oynanış sunar tek düze hep aynı şeylerimi yaparız o konuda biraz şüpheliyim

Mr_CeNGaVeR_TR

20.6.2017 21:34:49

0
Bu kadar olumsuz bakmayın sımdıden. benım bıldıgım crytek'se elbette bu oyundanda ses getiirir.

BSC Misafiri

20.6.2017 21:28:13

0
Videoyu açarken "işte Crytek'in kaderi belli oluyor" dedim. Normal ateş etmeli patlatmalı bir oyun bekliyordum ama bu beklentimin üzerinde çıktı. Bana orijinal ve oynamak isteyeceğim bir oyun gibi geldi; ortalıkta co-op takılmak bulmaca tarzı şeyleri çözmek, biraz gizlilik vs.

HIGHER

20.6.2017 20:58:23

0
Yaptıkları oyun herekese hitap etmeyen bir oyun gibi görünüyor, izlerken sıkıldım. Bence crytek, Hardsuit Laps'i bünyene al ve yeni blacklight'ı duyur bence.

porsux

20.6.2017 19:23:22

0
Amaç ne konu ne ? ne yapıyoruz biz bu younda ? şu grafik motorunun gücünü kullanarak şöyle sağlam efsanevi bir oyun çıkartamadı crytek. Far Cry 1 gibi bir oyun yapmış bir firma nasıl bu kadar düşebilir hala idrak edemiyorum. Yap abi şöyle egzotik mekanlarda bitki örtüsünün yoğun olduğu ormanlarda geçen bir taktiksel nişancı oyunu. Takmışsınız yaratıklara uzaylılara..
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Hunt: Showdown
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız