Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy Bu Kez Switch için Listelendi

 
   Crash Bandicoot N. Sane Trilogy Keymailer websitesinde Switch için listelendi. Keymailer, inceleme kodları için YouTube ve Twitch içerik üreticileri ile oyun yayıncıları ve geliştiricileri arasındaki bağlantıyı sağlayan bir firma.
 
   Bundan öncesinde, Crash Bandicoot N.Sane Trilogy Macar perakendeci SuperGamer tarafından Xbox One için listelenmişti ve oyunun kayıt/yükleme ekranlarından sorumlu olan Kara Zisa Crash Bandicoot N.Sane Trilogy için bir video paylaşmıştı ve bu videoda Xbox kontrolcüsünün tuşları yer alıyordu. Ayrıca PlayStation İrlanda resmi twitter hesabı da oyunun "ilk olarak" PlayStation 4 ve PlayStation 4 Pro'ya geleceğini belirtmişti.
 
   Activision ve geliştirici Vicarious Visions ise halen oyunun PlayStation 4 dışındaki platformlara da geleceğini açıklamış değil.

   Crash Bandicoot N. Sane Trilogy 30 Haziran 2017'de PlayStation 4 için çıktı.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Nintendo Everything Crash Crash Bandicoot Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back Crash Bandicoot Warped Crash Bandicoot N.Sane Trilogy PS4 Sony Activision
Star Wars Battlefront II PS4 Paketleri Duyuruldu Resident Evil 7: biohazard DLC'leri End of Zoe ve Not a Hero için Fragman Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Crash Bandicoot N. Sane Trilogy
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız