Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Resident Evil 7: biohazard DLC'leri End of Zoe ve Not a Hero için Fragman Yayınlandı

 
   Capcom, Resident Evil 7: biohazard'ın son indirilebilir içerikleri “End of Zoe” ve “Not a Hero” için bir fragman paylaştı.
 
   “End of Zoe” indirilebilir içeriğinde oyuncular Zoe'nin kaderinin ne olacağını öğrenirken yeni düşmanlarla karşı karşıya kalacak ve bataklık dolu yeni alanlar keşfedecek. Orijinal sürüm sahipleri $14.99 / €14.99 / £11.99 fiyat ile satın alabilecek.
 
   “Not a Hero” indirilebilir içeriğinde deneyimli BSAA askeri Chris Redfield'ın geri dönüşüne şahit olacağız. Resident Evil 7: biohazard'ta Ethan Winters'ın başından geçen olaylarını sonrasını konu alacak indirilebilir içerik ana oyunda karşılaşmadığımız yeni tehditler karşısında Chris olarak oynayabileceğimiz yepyeni bir deneyim getirecek. “Not a Hero” tüm Resident Evil 7 sahipleri tarafından ücretsiz olarak indirebilecek. 
 
   “End of Zoe” ve “Not a Hero” indirilebilir içerikleri 12 Aralık'ta çıkacak.
 
   Resident Evil 7: biohazard şu anda PlayStation 4, Xbox One ve PC üzerinde ulaşılabilir durumda. Ana oyun ve tüm indirilebilir içeriklere sahip olacak Resident Evil 7: biohazard Gold Edition 12 Aralık'ta Kuzey Amerika ve Avrupa'da, 14 Aralık'ta Japonya'da PlayStation 4, Xbox One ve PC için hem kutulu hem de dijital olarak çıkacak.

   Fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Resident Evil 7 Capcom PlayStation 4 Xbox One PC Korku Oyunu
Crash Bandicoot N. Sane Trilogy Bu Kez Switch için Listelendi Assassin’s Creed Origins için Live Action Fragman Yayınlandı

Drima

17.10.2017 14:41:02

0
El veledine Enigmalık taslamakla olmaz öyle çakal Lucas Baker. Chris adamın aklını böyle alır
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Resident Evil 7
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız