Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Counter Strike maçları artık sanal e-spor stadyumunda izlenebilecek

 
 
Yazılım geliştirme stüdyosu Virtex, kullanıcıların Counter-Strike maçlarını izlemesine olanak tanıyan ilk sanal e-spor arenasını tanıttı. Dünyanın dört bir yanından izleyicileri ağırlayabilecek devasa bir stadyum olan Virtex Stadium'da kullanıcıların arkadaşlarıyla sosyalleşebileceği çeşitli alanlar da yer alacak.
 
Stadyum içerisinde birçok alan bulunacak
 
 
 
Sanal stadyum içerisinde kullanıcılar sadece maçları izlemeyecek bunun yanı sıra diğer kullanıcılarla beraber sosyalleşebilecek. Bu stadyum içerisinde ana salon, lobi ve sosyalleşme bölümü yer alacak. Bu kapsamda burası özgün bir deneyim sunmayı hedefleyecek.
 
Virtex, bu sanal stadyumu yaz aylarında piyasaya sürecek. Piyasaya sürülmeden önce stüdyo CS:GO ve devam oyunu Counter-Strike 2 ile bir ortaklık kurdu. Bu ortaklık kapsamında kullanıcılar e-spor maçlarını sanal stadyumda izleyebilecek.
 
Şu anda sanal stadyum için tam bir tarih yok ancak kullanıcılar şu anda Kapalı Beta'ya kaydolabilir. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Insidergaming CS2 Virtex sanal stadyum espor csgo
Diablo 4'te yer alacak Battle Pass üç ayda bir yenilenecek Arkane, Redfall'un Xbox Series konsollarında 30 FPS çalışacağını açıkladı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Counter Strike: Global Offensive
+ TAKİBE
AL
108 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız