Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Arkane, Redfall'un Xbox Series konsollarında 30 FPS çalışacağını açıkladı

 
 
Arkane Studios, takım tabanlı nişancı aksiyon oyunu Redfall'un konsollarda 30F FPS'te çalışacağını açıkladı. Twitter üzerinden bir gönderi aracılığıyla açıklanan bu gelişmeyle beraber oyunun Xbox Series X'te 4K 30 FPS'de Xbox Series S'de ise 1440p 30 FPS'te oynanabileceği ortaya çıktı.
 
60 FPS modu başka bir güncelleme ile eklenecek
 
 
 
Yayıncı Bethesda Softworks ve geliştirici Arkane Studios Austin tarafından oyunculara sunulacak olan açık dünya co-op birinci şahıs nişancı aksiyon oyunu Xbox Series konsollarında 30 FPS çalışacak. 60 FPS Performans modu ise oyuna daha sonraki bir tarihte güncelleme ile dahil olacak.
 
2 Mayıs'ta biz oyun severlere sunulacak olan Redfall'un geçtiğimiz Şubat ayında SSS sayfası üzerinden tek oyunculu oynansa bile internet bağlantısı gerektireceği ortaya çıktı. Dolayısıyla oyunun hiçbir modunu internet bağlantınız olmadan oynayamayacaksınız.
 
Ekip odaklı vampir temalı nişancı aksiyon Redfall, 2 Mayıs'ta Microsoft Store üzerinden Xbox Series ve Steam ve Epic Games Store üzerinden PC için çıkış yapacak. Oyun şu anda ön siparişlere açık durumda.  
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Insidergaming nişancı pc Redfall
Counter Strike maçları artık sanal e-spor stadyumunda izlenebilecek Intel NUC 12 Pro Mini'nin oyun performansı nasıl?
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

akilsizadam

15.4.2023 16:35:49

0
İşte tek platforma geliştirilmesinin avantajı

BSC Misafiri

15.4.2023 00:09:30

0
quote:

Orjinalden alıntı: arnavut_efe Ubisoft + game pass in içindede var bu ayrı bir olay farcry 6 dan tut bütün yeni oyunları oynuyorsun bu yeni bir sistem yoksa ubisoft classic zaten var game passte.. rpg oyunlarını sevmiyorsan ben ne desemde sen kendine göre haklısın.. bana göre oyun dediğin şey sadece exclusive oyunlarından ibaret değildir. Ben PlayStation 5 te aldım bu arada online kitlesi sarmayınca satıp xbox series x aldım god of war da oynadım sinematik oyunların hastası değilim daha bitirmeden sıkıldım god of warı bidaha açmadım bile kötümü değil ama eski god of warlara göre sıktı biraz
Tabi canım herkesin kendi zevki..

mehmetalpertr

14.4.2023 19:33:24

0
zaten sırf online oyun. Bir zahmet 60 fps çalışması lazım. Yine yarım yamalak çıkarıyorlar oyunu.

arnavut_efe

14.4.2023 17:57:18

0
Ubisoft + game pass in içindede var bu ayrı bir olay farcry 6 dan tut bütün yeni oyunları oynuyorsun bu yeni bir sistem yoksa ubisoft classic zaten var game passte.. rpg oyunlarını sevmiyorsan ben ne desemde sen kendine göre haklısın.. bana göre oyun dediğin şey sadece exclusive oyunlarından ibaret değildir. Ben PlayStation 5 te aldım bu arada online kitlesi sarmayınca satıp xbox series x aldım god of war da oynadım sinematik oyunların hastası değilim daha bitirmeden sıkıldım god of warı bidaha açmadım bile kötümü değil ama eski god of warlara göre sıktı biraz

BSC Misafiri

14.4.2023 16:18:55

+2
quote:

Orjinalden alıntı: arnavut_efe xbox tada 3. parti oyunlarını cd li alıp satabilirisn ps de cd alternatifin varda xboxta neden yok ? Exclusive oyun istersin o ayrı meselede bi last of us bi god of war için aklının çelinmesi bana tuhaf geliyor ama tabi tercih meselesi.. ayrıca şu satın alma bitsin game pass in kaymağını ozaman yersin :) şimdi birde ubisoft oyunlarıda eklendi aylık 179 tl mi ne 1 aylık al bütün ubisoft oyunların oyna bitir avantaj ise buda bi avantaj, illa exclusive oyunu bazında düşünmeyin derim
Ortalık PS oyunu kaynıyor Xbox oyunu mu var piyasada, Bulunanlarda çok daha pahalı.. PS'nin öyle bir avantajı var. Çünkü Xbox'ta CD'li kullanan yok gibi birşey. TR'de herkes Gamepass için alıyor. Ben Cod ve RPG odaklı oyunların hayranı değilim, Satın alımlar bitsede çok ilgimi çekmiyor. Ubisoft Plus üyeliği PS'dede var ve üyeliğin içine gömülü, Xbox'ta 179 TL çok yüksek bir rakam aylık olarak. Her indirimde 1 ubi oyunu alınır o paraya. Ubi oyunlarını bitirmek hiç kolay değil Rahat 1 ayımı alır 1 oyun, Çalışan adamız sonuçta... + Özel oyunlarının daha fazla ve kaliteli olması beni PS5 almaya itiyor..Şuan gözümde PS nereden tutsan daha avantajlı konumda...

arnavut_efe

14.4.2023 15:37:07

0
xbox tada 3. parti oyunlarını cd li alıp satabilirisn ps de cd alternatifin varda xboxta neden yok ? Exclusive oyun istersin o ayrı meselede bi last of us bi god of war için aklının çelinmesi bana tuhaf geliyor ama tabi tercih meselesi.. ayrıca şu satın alma bitsin game pass in kaymağını ozaman yersin :) şimdi birde ubisoft oyunlarıda eklendi aylık 179 tl mi ne 1 aylık al bütün ubisoft oyunların oyna bitir avantaj ise buda bi avantaj, illa exclusive oyunu bazında düşünmeyin derim

BSC Misafiri

14.4.2023 11:22:00

0
quote:

Orjinalden alıntı: m_blue Tabikide 30 fps olayi kotu, demekki oyun stabil calismiyor cyberpunk 2077 gibi olmasi mi gerekiyor oyle olsa derlerki 1yil gec ciksada bug olmasa. Xbox kullanicilari 3.dunya vatandasi ise ps kuplanicilari ne yapsin en azindan xbox kendi oyunlarini ilk gunden game pass sistemine ekliyor ornek: forza 5 - halo - hellblade - scorn - ms flight smi, - ve gelecek olanlar starfeild - redfall peki sony dersek gow rag 799tl-899tl horizon mountain 699tl ustelik ps plus delux hesabiniz olsada indirim yok bu oyunlarda. The crew ilk ciktigi zamani dusunun 30fps idi fps kilidi vardi sonra guncellemeler ile 60fpa oldu.
Olay Gamepass'e gelmesi veya Plus'a gelmesi değil ki, Olay o kadar bekletip üstüne hala bir şeylerin eksik olması. Yoksa her iki konsolun vatandaşı ne beklentilerle o konsolu aldığını biliyor. PS5 kullanan arkadaşıma soruyorum GOW falan sisteme hemen gelmiyor nasıl hallediyorsun adam bana diyor ki; Türkiyede PS yaygın olduğundan dolayı bir CD piyasası var, 2. el oyun alıp aynı fiyat bandında geri satıyorum bedavaya oynuyorum diyor. Plus üyelik+ Böyle yaparak bana yetiyor diyor. Sende gelsen ortak oluruz yarı fiyatına düşer dedi. Yani herkes bir Strateji geliştirmiş. Açıkçası son zamanlarda Gamepass'tende çok memnun değilim, Gelen oyunlarda ilgimi çekmiyor. Benimde aklımı çeldi arkadaşım.

BSC Misafiri

14.4.2023 10:38:28

+1
Abi şu Cihazı aldım alalı hakkı verilmiyor yaa, Şu Hellblade 2 lanetide bir çıkmadı çıksa hemen oynayıp satacam cihazı.. PC veya PS5 alacam gibi..

Erellach

14.4.2023 08:10:51

0
Tabikide 30 fps olayi kotu, demekki oyun stabil calismiyor cyberpunk 2077 gibi olmasi mi gerekiyor oyle olsa derlerki 1yil gec ciksada bug olmasa. Xbox kullanicilari 3.dunya vatandasi ise ps kuplanicilari ne yapsin en azindan xbox kendi oyunlarini ilk gunden game pass sistemine ekliyor ornek: forza 5 - halo - hellblade - scorn - ms flight smi, - ve gelecek olanlar starfeild - redfall peki sony dersek gow rag 799tl-899tl horizon mountain 699tl ustelik ps plus delux hesabiniz olsada indirim yok bu oyunlarda. The crew ilk ciktigi zamani dusunun 30fps idi fps kilidi vardi sonra guncellemeler ile 60fpa oldu.

myze

14.4.2023 01:09:36

+7
İnsanlar tabii ki Microsoft'u suçlayacak, ne yani Google veya Amazon'u mu suçlayacaklar? Alın, alın bu arkadaşı buradan alın, masadan boşları toplarken, bu arkadaşı da götürün.

Antikaruh

13.4.2023 22:32:33

+8
Önce denuvo getiriyoruz dediler, sonra always online dediler, büyük tepki çekince geri adım attılar, geçen yıl çıkmış olacaktı bu oyun, 6-7 ay ertelediler, şimdi de 30 fps diyorlar ... Microsoft'un oyun politikasını bir gram sevmiyorum. Bom boş stüdyo alıp yatan bir firma, xbox kullanıcılarına 3. dünya ülkesi vatandaşı gibi davranıyorlar, dayadılar kendilerini Gamepass, PC ve Cloud diyarlarına. AMA ! Bu kadarı da olmaz. Yani ne kadar laf atarsak atalım, 12 Tflopsluk konsolda görselleri ortalama denebilecek bir seviyede, ue4 yapımı, üstelik exclusive bandında iken nasıl "30 fps çıkartıyoruz sonra performansı hallederiz" diyebiliyorlar ?

BSC Misafiri

13.4.2023 22:29:59

0
"P" ve "FPS" bir pazarlama stratejisine dönüştüğü günden beri oyuncuların en çok beklediği oyunlar 10 küsür yıllık Remake'ler olmaya başladı. Hepimiz geçmişe dönmeye çalışıyoruz bu rezil P ve FPS ortamından çıkıp. :) Oyun kaliteleri yerlerde artık.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Redfall
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız