Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Counter Strike Online Finali 27 Ekim'de


     NEXON Avrupa’nın son Counter-Strike Turnuvası, CSO Süper Kupa 2013, tüm hızıyla devam ediyor. Klanlar 27 Ekim’de İstanbul’da gerçekleşecek olan Ulusal Finale hazırlanıyorlar.

     200’den fazla oyuncu ön elemelere katıldı ve Ankara, İzmir, Eskişehir ve İstanbul’da dövüşler gerçekleştirdi. 4 Klan, Gamesatış, RushINS, HWA ve DPKaspersky her şehirde birinciliği kazandı ve Ulusal Final savaşları için hazırlanıyor.

     Tüm Counter- Strike Fanları Ulusal Finale davetli!

     Ankara, İzmir, Eskişehir ve son olarak da İstanbul’da gerçekleşen maçlardan başarıyla çıkan 4 takım, 27 Ekim’de İstanbul’da düzenlenecek Ulusal Finale katılma şansı kazandı.

     Ulusal Finalde, 1.ncinlik, 2.ncilik, 3.ncünlük ve 4.ncünlük kazanan klanlar sırasıyla 28.000 TL,14,000 TL, 6,500 TL ve 3,500 TL kazanacaklar.

     Ve NEXON Avrupa, savaşları yerinde seyretmekten keyif olan herkesi Ulusal Turnuvaya davet ediyor. Herkes favori klanına destek olmaya gelebilir!

     Ayrıca Ulusal Final kaliteli oyun aksesuarlarında tasarım ve yenilik üreticisi lider firma Mad Cats sponsorluğunda gerçekleşecek. Ulusal Final sırasında, bütün izleyicilerin Pop Testini kazanarak, Mad Catz fare, klavye ve kulaklık seti elde etme şansları olacak. Mad Catz’dan 100’den fazla ödül Counter Strike fanlarını bekliyor!

     Şimdi Global olma zamanı, Counter-Strike Online Dünya Şampiyonlar ligi Çin’de!

     Ulusal Finalde birinci olan takıma 52.000 TL’den fazla para ödülü ve Mad Catz tarafından verilecek ödüllere ek olarak, bütün masrafları karşılanarak Çin 2013 CSO Dünya Şampiyonlar liginde seçilen oyuncularla maç yapma sansı veriliyor.

     Counter-Strike Dünya Şampiyonlar ligi Aralık ayında Şangay’da gerçekleşecek. Türkiye’nin yanı sıra, Cin, Kore, Tayvan, Hong Kong, Singapur, Malezya, Endonezya ve Tayland olmak üzere 9 ülkeden temsilciler dünya şampiyonu olmak için yarışmalara katılacaklar.

Basın Bülteni
 

Bu haberin bağlantısı
URL
counter strike counter strike online valve nexon kore free to play mmo-fps
Plant vs. Zombies 2, Android'e Geldi Xbox One'ın da Sohbet Desteği 8 Kişiye Kadar

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Counter-Strike Online
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız