Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Counter-Strike Online’a Kadın Karakter Takviyesi

 
     Oyuncular erkek erkeğe geçen çarpışmalara tam da alışmışken Counter-Strike Online’daki yeni kadın karakterler klasik silahlardan oluşan özel bir set ile oyuncuların akıllarını başlarından alacak. Zombiler de dahil olmak üzere tüm kötülüklere karşı gerçek silah düellolarına hazırlar!

     Choijiyoon: güzel, akıllı ve tehlikeli

     Choijiyoon terör karşıtlarına ait olan istihbarat bürosunun bir üyesi. Ezeli rakibi Ritsuka engel olana dek görevi teröristlerin arasına sızmaktı. Ancak Ritsuka, onu Asya Kızıl Ordusu (ARA) hakkındaki gizli belgeleri incelemeye çalışırken yakaladı ve ülkesine geri dönmeye zorladı. Choijiyoon ise terör karşıtı üyelerden oluşan özel bir birlik oluşturdu ve tek amacı teröristlere ait o belgeleri yeniden ele geçirmek… Ve bu kez hiçbir terörist ona engel olamayacak.

     Silahlı kız Ritsuka

     Asya Kıtası’nda doğan Ritsuka küçük yaştan beri iç savaşın içinde. Kazandığı savaş deneyimlerinin ardından paralı askerken ARA’nın daimi üyesi oldu. İşte bu şekilde ARA’nın gizli belgelerini inceleyen bir ajanın varlığından haberdar oldu ve onları korumak için elinden geleni yapmaya hazırdı. Savaşta kız gibi dövüşmenin daha iyi olduğunu ispatlayacak.

     Daha fazla silah geliyor!

     Yeni iki kadın karakterin yanı sıra yüksek ateş gücüne sahip yeni özel silah seti de güncelleniyor. P228, Desert Eagle 50C, Dual Beretta, Five-Seven, M3, XM1014, TMP, MAC-10, UMPP45, P90, Galil, Famas, AK-57, M4A1, SG552, AUG, AWP, G3/SG-1, SG550 Commando ve M249’dan oluşan ilk ekin adı Total Weapon Klasik Set. Siz daha fazla silahın mümkün olamayacağını düşünürken AK-47 ve M4A1’in yer aldığı en iyi tüfek seti nişan alma yeteneklerinizi test etmek için eklenecek.

     Karakterler ve silahlar bu güncellemeyle birlikte gelen tek içerik değil tabii. NEXON Avrupa, Galeri adındaki küçük ve dengelenmiş bir harita sunarak ve Zombie: Klasik Modu için Dust 2 ve 747 haritalarını açarak oyuna daha fazla aksiyon getiriyor.

     Kanlı Zombi Etkinliği ise tüm insan ve zombi formundaki oyuncular için hazır. 100 adet zombi öldüren insan formundaki oyuncular 3 gün boyunca geçerli olacak MG3, Winchester M1887, Stg44 ve süper yaşam gibi özel eşyalar kazanıyor. Aynı şekilde 100 adet insana hastalık bulaştıran zombiler de 3 gün boyunca geçerli olacak süper DNA, AK-47 ve M4A1 kazanıyor.

     Son olarak oyuncular ramazan ayı boyunca saat 15:00 ile 23:00 arasında yüzde 15 ekstra EXP kazanacak.

Basın Bülteni

Bu haberin bağlantısı
URL
counter strike counter strike online valve nexon kore free to play mmo-fps
Torchlight II'nin Satışları 2 Milyonu Geçti Rayman Legends, PC için Duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Counter-Strike Online
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız