Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Company of Heroes 3 Ertelendi: İşte Yeni Çıkış Tarihi

 
 
Yayıncı SEGA ve geliştirici Relic Entertainment, Company of Heroes 3'ü daha önce planlanan 17 Kasım çıkış tarihinden 23 Şubat 2023'e erteledi.
 
Erteleme hakkında ekip şunları söyledi: "Company of Heroes 3'ün 17 Kasım'daki çıkış tarihine yaklaşırken bizim standartlarımıza uygun olmadığına karar verdik. Hala ortadan kaldırılması gereken hatalar, elden geçirilmesi gereken grafikler, ayarlanacak oyun dengesi ve ele alınması gereken geri bildirimlerimiz yer alıyor. Sonuç olarak, oyunun çıkış tarihini 23 Şubat 2023'e ertelemeye karar verdik. Çoğunuzun oyunu oynamak için can attığını bilsek de bunun en iyi karar olduğuna inanıyoruz."
 
Company of Heroes 3, serinin tarihindeki en büyük ve en derin tek oyuncu deneyimiyle geliyor. Seriye yenilik katmayı hedefleyen bu yapım, mevcut hayranlara ve yeni oyunculara eşsiz deneyim sunmayı planlıyor.. Company of Heroes 3, dört oynanabilir gruba sahip olacak ve Italian Dynamic Campaign ve  The North African Operation ile iki benzersiz tek oyunculu deneyim sunacak.  
 
Steam sayfası
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu strateji savaş pc sega relic
Nintendo Direct Super Mario Bros. Animasyon Film Sunumu Yarın Yapılacak Üçüncü Şahıs Bulmaca Macera Oyunu WHALIEN: Unexpected Guests Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Deadwood

7.10.2022 10:34:21

0
% 90 indirim görmeden almayacağım büyük ihtimal. Diğer iki oyunda çok güzel indirim görmüştü umarım buda görür yoksa bu fiyatlara almak şu an için çok zor.

BSC Misafiri

5.10.2022 16:43:06

+1
Yani zaten çok beklemiyordum da umarım ilk iki oyundaki gibi kuru patates misali dağılmaz tanklar ve en azından gerçek hayatta olduğu gibi bir işlevi olur ağır ya da orta zırhlı tankların.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Company of Heroes 3
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız