Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Command & Conquer Remastered Collection Mod Desteği Sunacak

 
Yayıncı Electronic Arts ve geliştirici Petroglyph, Command & Conquer Remastered Collection'ın çıkışı itibarıyla modlama desteği sunacağını doğruladı.

Oyunun yapımcısı Jim Vessella tarafından belirtilene göre TiberianDawn.dll ile RedAlert.dll ve ilgili kaynak kodları GNU General Public License 3.0. altında yayınlanacak.

Remastered Collection ayrıca harita editörü de içerecek ve böylece özel birimleriniz için yeni savaş alanları oluşturabilecek ve oynanış üzerinde ayarlamalar yapabileceksiniz.

LAN desteği üzerinde de çalışılıyor fakat çıkışa yetişmeyecek.

Command & Conquer ve Command & Conquer: Red Alert oyunlarının ve indirilebilir içeriklerinin remaster versiyonlarını içerecek Command & Conquer Remastered Collection 5 Haziran'da PC için çıkacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Command & Conquer Remastered Command & Conquer Electronic Arts Petroglyph Games RTS
Tenet'ten Yeni Bir Teaser Paylaşıldı, Fragman Yarın Paylaşılacak Fairy Tail Oyunu 30 Temmuz'a Ertelendi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

4BSO7UTION

21.5.2020 15:56:01

0
Strateji oyununa mod desteğinin anlamı yok demek de pırıl pırıl bir kafaymış. Valla almayan almasın, ben önsipariş yaptım çıkınca çatır çatır oynayacağım. 3 tane devasa ekpaket içinde, 7 saat müziği baştan kaydetmişler, tüm üniteler binalar vs tekrar çizilmiş (eski grafiklere de geçiş yapabiliyorsun), bütün ara sahne videolarını elden geçirmişler, ranked sistem multiplayer yapmışlar. Eva'yı bile tekrar getirtip yüksek çözünürlüklü ses kaydı almışlar. Unit Lost. Resmen çocukluğum geliyor, harika nostalji olacak.

BSC Misafiri

21.5.2020 15:17:53

0
Bu kadar eski bir oyunu mod desteğinin hiç bir anlamı yok. Var demek için koyuyorlar. Ve fiyat konusunda berbat. Ck3 77TL, Old World 69TL, Industries of Titan 49TL, Before We Leave 33TL, AOE2 56Tl. Bu 96 yılından kalma oyunun remastered versiyonu 130TL. Birimler bile belli olmuyor ya o kadar eski :) Fiyatı duyana kadar ahdı vefa için alacaktım ama bu yapılan topluluğu umursamamaktır. Sadece türklere değil diğer ülkelere de aynı muamele. Bir de biz topluluk ile ilerliyoruz diyorlar o kadar yazdım ve yazanları gördüm hiç etkilememiş bunları
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Command & Conquer Remastered
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız