Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Fairy Tail Oyunu 30 Temmuz'a Ertelendi

 
Yayıncı Koei Tecmo ve geliştirici Gust, 25 Haziran'da çıkması planlanan Fairy Tail oyununun çıkış tarihini 30 Temmuz'a ertelediklerini duyurdu.
 
Erteleme ile ilgili olarak "Corona virüsü yüzünden değişen durumlar nedeniyle Koei Tecmo ve Gust Studios, Fairy Tail oyununun çıkış tarihini Avrupa ve Japonya'da 30 Temmuz'a ve Kuzey Amerika'da 31 Temmuz'a erteliyor. Geliştirici ekip eşi benzeri görülmemiş bu zamanlarda dünyanın dört bir yanındaki hayranlara büyülü JRPG deneyimini sunmak için çok sıkı bir şekilde çalışıyor ve oyuna son dokunuşları yaparken sabrınız için teşekkür ediyoruz." 
 
Hiro Mashima'nın aynı adlı manga serisini temel alan sıra tabanlı rol yapma oyunu 30 Temmuz'da PlayStation 4, Switch ve PC (Steam) için çıkacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Fairy Tail Koei Tecmo Gust sıra tabanlı rol yapma oyunu
Command & Conquer Remastered Collection Mod Desteği Sunacak Gran Turismo Sport Mayıs Güncellemesi Mazda RX-Vision GT3 Concept Aracını Ekliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

CaptainReinhard

23.5.2020 11:33:19

0
Anime oyunlarına merakınız varsa Naruto ve Attack on Titan serilerine bakın. AOT muazzam bir oyun olmuş animesi ile beraber ilerliyor bazı kısımları ise bağımsız.

metOO93

22.5.2020 09:51:30

0
Sıra tabanlı olmasa büyük yükselmiştim şu an oyundan haberdar değildim

BSC Misafiri

21.5.2020 16:53:48

0
Bu oyunun sıra tabanlı olduğunu bilmiyordum erzayı oynamak istiyordum ama pas geçeceğim sanırım

lamuarte

21.5.2020 16:29:11

0
Genelde anime oyunlarına hiç güvenmem. Genelde 1v1 dövüş oyunları olurlar, düşük bütçeli olanlar da jrpg olur. Ama büyük bütçeli ve fairy tail temalı bir oyunda jrpg çok güzel olabilir. Bayağıdır pokemon da oynamadığımdan pokemon dışında bir jrpg oynayıp türe de alışmak istiyorum. Bu oyun bir alternatif olabilir. Aslında aklımda uyguna alıp oynayabileceğim bir final fantasy oyunu vardı ama bu da olur.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Fairy Tail
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız