Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Çizgi film tarzı platform oyunu Planet of Lana bu ay sonu geliyor

 
 
Yayıncı Thunderful ve geliştirici Wishfully, bulmaca platform oyunu Planet of Lana'nın 23 Mayıs'ta Xbox Series, Xbox One ve PC (Steam ve Microsoft Store üzerinden) için çıkış yapacağını duyurdu. Oyun ayrıca Xbox Game Pass'te de mevcut olacak.
 
Oyun hakkında ekipten açıklama geldi
 
 
 
Wishfully yönetmeni Adam Stjarnljus bir basın açıklamasında oyun hakkında çeşitli açıklamalarda bulundu. Bu kapsamda şunları söyledi: "Planet of Lana'nın 23 Mayıs'ta PC ve Xbox'a geleceğini nihayet duyurduğumuz için çok mutluyuz. Birkaç yıldır oyunumuza sevgi ve destek gösteren herkese teşekkür ederiz. Sizlere bu macerayı sunmak için çok çalıştık. Bu oyunu deneyimlemenizi sabırsızlıkla bekliyoruz.” 
 
Genç bir kızı kontrol edeceğimiz oyunda sadık arkadaşımızla beraber farklı farklı bölgelere doğru adım atacak ve her bölgenin kendine ait platform zorlukları bulunacak. Oyunda robotların ve beklenmedik yaratıkların bulunduğu bir yolculuğa çıkacak, renkli bir atmosfer bizlere aktarılacak ve çeşitli bulmacaları çözmeye başlayacağız. Bilim kurgu temasını işleyen oyunda sinematik bir yapı da yer alacak. 
 
Planet of Lana çıkış günü fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu macera pc Planet of Lana
Beklenen oyun Diablo 4 bizlere nasıl bir deneyim sunacak? İşte tüm detaylar VCT EMEA 2023 Ligi'nde 6. Hafta Tamamlandı!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Planet of Lana
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız