Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Civilization: Beyond Earth-Rising Tide'ın Diplomatik Yenilikleri Bu Videoda


      Bildiğiniz gibi Civilization: Beyond Earth'ün eklenti paketi Rising Tide önümüzdeki aylarda çıkışını yapacak. Yapımcı ekip eklenti paketiyle gelecek yeni toprakları detaylandıran yeni bir tanıtım videosu paylaştı.
 
      Videoda Rising Tide eklenti paketiyle oyuna eklenen yeni topraklardan birisi karlarla kaplı tundralar. Buralar yeni yaratıklarla dolup taşsa da oyuncuların işine yarayacak artifactlere de ev sahipliği yapıyor. Videoda vurgu yapılan bir diğer şey ise artık liderler oyunda zaman geçtikçe farklılaşacak. Yani oyunun başında komşularımızın izlediği politik anlayış oyun ilerledikçe bambaşka bir hal alabilecek. Bu da kendi politik kararlarımızı sürekli değiştirmemiz gerektirecek.
 
       Rising Tide için yayınlanan yeni videonun yanında ana oyun Civilization: Beyond Earth'ün hafta sonu boyunca Steam üzerinden ücretsiz deneyebileceğinizi belirtelim. Oyunun Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Civilization Sid Meier Beyond Earth Strateji PC 2K Games Firaxis
The Witcher 3 İçin Resmi Mod Desteği Geldi! Yeni Mass Effect'te Eski Karakterlere Yer Yok
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

otorobot

16.8.2015 12:20:04

0
Bu oyunda gayet güzel.Oyundaki felsefeler gerçekten mantıklı her ne kadar liderler çok önemli olmasa da Supremacy'nin teknolojisi, Harmony'nin uzaylılarla uyumu ve Purist'lerin dünya dışı şeylere olan tiksintisi çok iyi yedirilmiş oyuna.

.kök

14.8.2015 16:27:24

+1
şu oyunu dünyanın dışına çıkarmaları çok saçma oldu.

FlameOfPrometheus

14.8.2015 16:04:54

+2
en güzel civ5 ti lan harun-al rashid falan firavun pezevenki falan oyun on numaraydı bide şu oyuna bak karakterlerin hiç albenisi yok başlarım fuçuristike.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Civilization: Beyond Earth
+ TAKİBE
AL
6 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız