Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yeni Mass Effect'te Eski Karakterlere Yer Yok


     Samanyolu Galaksisi'ni arkamızda bırakıp Andromeda Galaksisi'ne yelken açacağımız yeni Mass Effect oyunu ile ilgili yeni bir detay ortaya çıktı. twitter üzerinden soruları cevaplayan yapım ekibinden Chris Wynn, Mass Effect Andromeda'da ilk üçlemedeki ana karakterlerin yer almayacağını doğruladı.
 
     Peki yan karakterler ne durumda?
 
     Bu konuda bir açıklama ya da doğrulama yapmayan Bioware, Mass Effect Andromeda'nın hikayesinin henüz tamamlanmadığını öne sürmüş. Yani ana karakterler olmasa da sürpriz bir şekilde yan karakterleri görme ihtimalimiz olabilir. 
 
     Eklenecek olan yeni özellikler ile dövüş sisteminin daha dinamik olacağını belirten Wynn, ana dinamiğin ise Mass Effect 3 benzeri olacağını dile getirmiş. Mass Effect Andromeda ile ilgili hala öğrenmemiz gereken çok şey var. Bu yılki fuarları es geçen Bioware'in ilk oynanış görüntülerini ne zaman yayınlayacağı ise büyük merak konusu.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247 Mass Effect Commander Shepard Mass Effect 4 BioWare EA PC PS4 Xbox One Andromeda
Civilization: Beyond Earth-Rising Tide'ın Diplomatik Yenilikleri Bu Videoda Ark: Survival Evolved için 15 Bin Dolar Ödüllü Mod Yarışması Düzenleniyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

deadlight54

15.8.2015 16:02:50

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Mass Effect 1'i oynayan kimse yok mu? Herkes 2. oyun gibi olsun demiş. Asıl ilk oyun gibi olsun. İlk oyun gibi RPG olsun. İlk oyun gezegenleri gezelim keşfedelim. İlk oyun gibi silah ve zırh bulup karakteri ona göre hazırlayalım. Yetenekler daha çeşitli olsun. 2 ve 3'te ki gibi berbat olmasın. 3. oyundaki silah tasarımları, sesleri ve silahları modifiye etmemiz çok iyiydi. Bu özellikler olacaksa on numara olur.
İlk oyunu oynadım, özellikle de mako aracıyla gezegenleri keşfe çıkmak ayrı bir zevkti. ME o kadarda ahım şahım bir oyun değildi fakat yine de güzeldi. Bana göre en büyük sıçramayı Mass Effect 2 ile yaptı. Ayrıca zırh ve silahları 2. ve 3. oyunda da çevreyi araştırarak bulabiliyoruz. Yetenek ağacı konusunda katılıyorum, biraz daha detaylı olmalı ve çeşitlendirilmeli.

BSC Misafiri

15.8.2015 15:34:50

0
Mass Effect 1'i oynayan kimse yok mu? Herkes 2. oyun gibi olsun demiş. Asıl ilk oyun gibi olsun. İlk oyun gibi RPG olsun. İlk oyun gezegenleri gezelim keşfedelim. İlk oyun gibi silah ve zırh bulup karakteri ona göre hazırlayalım. Yetenekler daha çeşitli olsun. 2 ve 3'te ki gibi berbat olmasın. 3. oyundaki silah tasarımları, sesleri ve silahları modifiye etmemiz çok iyiydi. Bu özellikler olacaksa on numara olur.

BSC Misafiri

15.8.2015 15:34:06

0
Garrus kardeşimiz olmazsa içimde bir huzursuzluk olur be

FlameOfPrometheus

15.8.2015 13:32:43

+1
quote:

Orjinalden alıntı: Robin. ah miranda ah,nelerini gördük nelerini
Nerelerini gördün? :D

Robin.

14.8.2015 23:18:43

0
ah miranda ah,nelerini gördük nelerini

FlameOfPrometheus

14.8.2015 22:29:10

0
quote:

Orjinalden alıntı: XXXbox Sayın bsc editiörleri biliyorum yeri değil fakat 7 ağustos'ta gösterime çıkan Assassin's creed:syndicate'in evie demosunu yayınlamışsınız alın link: https://www.youtube.com/watch?v=JYTxfmbSuEM Bana sorarsanız oyun şahane olmuş grafiklerden kastediyorum özellikle 1:01 deki sahne için oyunu gözümü kırpmadan alırım :D :D harbi iyi yağlamışlar motoru.
yayınlamamışsınız yazacaktım.

Repercussion

14.8.2015 22:17:13

0
quote:

Orjinalden alıntı: MALTHAEL Ben bu sefer bu adamlardan çılgın bir oyun bekliyorum zira yeni nesil konsollar ve PC için geliyor , eski nesili atlıyorlar . Buda daha büyük alanlar ve keşfedilecek gezegenler anlamına geliyor . Şahsen ben sonda sisteminin geliştirilmesini istiyorum gezegenleri tarayıp gerekli gördüğümüz materyalleri toplamak için sonda ile gezegene iniş yapıp araştırmaları sürdürmek gibi dinamikler eklemelerini bekliyorum . Hatırlarsanız 2. oyunda gezegenleri tarayıp sonda fırlatıyorduk oralardan kaynak toplandı mesajı geliyordu . Bunun detaylandırılmasını istiyorum . Yeni gelecek karakterinde eskisini aratmayacak cinste olması şart , senaryo ve kurgunun mükemmel olacağına inanıyorum zira bioware çok yetenekli bir firma .
İlk oyundaki Mako aracının geri döneceğini açıklamışlardı. Yani gezegenlerden kaynak toplama olayı 2. oyundaki sonda sistemi gibi değil de ilk oyundaki gibi direkt olarak gezegene inip Mako aracıyla gezerek toplama şeklinde olacak ki çok çok daha iyi böyle olması. Yeni neslin de gücüyle uçsuz bucaksız gezegenlerde Mako ile gezip kaynak toplamak çok eğlenceli olacaktır.

FlameOfPrometheus

14.8.2015 21:49:58

-1
Sayın bsc editiörleri biliyorum yeri değil fakat 7 ağustos'ta gösterime çıkan Assassin's creed:syndicate'in evie demosunu yayınlamışsınız alın link: https://www.youtube.com/watch?v=JYTxfmbSuEM Bana sorarsanız oyun şahane olmuş grafiklerden kastediyorum özellikle 1:01 deki sahne için oyunu gözümü kırpmadan alırım :D :D harbi iyi yağlamışlar motoru.

skullomania

14.8.2015 20:36:27

+1
Miranda olmazsa oynamam

Hoid

14.8.2015 20:06:26

+2
Ben bu sefer bu adamlardan çılgın bir oyun bekliyorum zira yeni nesil konsollar ve PC için geliyor , eski nesili atlıyorlar . Buda daha büyük alanlar ve keşfedilecek gezegenler anlamına geliyor . Şahsen ben sonda sisteminin geliştirilmesini istiyorum gezegenleri tarayıp gerekli gördüğümüz materyalleri toplamak için sonda ile gezegene iniş yapıp araştırmaları sürdürmek gibi dinamikler eklemelerini bekliyorum . Hatırlarsanız 2. oyunda gezegenleri tarayıp sonda fırlatıyorduk oralardan kaynak toplandı mesajı geliyordu . Bunun detaylandırılmasını istiyorum . Yeni gelecek karakterinde eskisini aratmayacak cinste olması şart , senaryo ve kurgunun mükemmel olacağına inanıyorum zira bioware çok yetenekli bir firma .

deadlight54

14.8.2015 19:55:53

0
ME3'ü hiç beğenmemiştim, özellikle de sonuna çok pis sövmüştüm. Mass Effect 2'yi hala açar oynarım, gerçekten mükemmel bir oynanışı vardı. Umarım Mass Effect: Andromeda, Mass Effect 2 tadında olur.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Mass Effect: Andromeda
+ TAKİBE
AL
21 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız