Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Chucky'nin Dizi Uyarlamasının Çekim Tarihi Ertelendi

 
İlk filmi 1988 yılında yayınlanan ve sonrasında çıkan aynı evrende geçen yapımlarla korku türünün klasiklerinden biri olan Chucky'nin dizi uyarlaması geçtiğimiz dönemlerde duyurulmuştu.
 
Normalde bu yılın sonbahar döneminde Toronto'da çekimlerin başlaması ve dizinin de 2021'de yayınlanması bekleniyordu. Ancak salgın sebebiyle dizinin yapımı ne yazık ki başlayamadı. Son güncellemeye göre ne zaman yapımına başlanacağı da belli değil. Henüz dizinin yayın tarihi ertelenmedi, ancak büyük bir ihtimalle ertelenecektir.
 
Şu an için dizinin kadrosunda sadece Jennifer Tilly ve Brad Dourif bulunuyor. Don Mancini yönetmenlik yapacak. Senarist kısmında ise Sarah Acosta, Kim Garland, Don Mancini, Mallory Westfall ve Nick Zigler gibi isimler bulunuyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Dizi Haberleri Chucky dizisi Chucky korku dizisi oyuncular konusu ne zaman
Carl Weathers, Greef Karga Rolü ile The Mandalorian'ın 2. Sezonunda Dönüyor Sony'nin Kurduğu Spider-Man Evrenine Ait Diziler, Amazon'da Yayınlanabilir

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dizi Haberleri
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız