Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sony'nin Kurduğu Spider-Man Evrenine Ait Diziler, Amazon'da Yayınlanabilir

 
Bildiğiniz gibi Sony, aynı Disney gibi kendi Marvel evrenini kuruyor. Elbette Sony kendisinin film haklarına sahip olduğu karakterler ile bunu yapacak. Sony'nin sahip olduğu karakterler de Spider-Man evreninde bulunana karakterler. Bu yüzden çoğu kişi bu evrene Spider-Man Evreni diyor.
 
Bu evrene ait yapımlara da her geçen gün yenisi ekleniyor. İlerleyen süreçte mutlaka bir takvim görürüz. Ancak bugün çıkan haber ile öğrendik ki Sony sadece film değil, bu evrene özel diziler de yapacak. Hatta ilk dizi de yine geçtiğimiz saatlerde duyuruldu. 
 
Variety'nin haberine göre ise kendi film/ dizi platformunu oluşturan Amazon, Spider-Man evreninde geçen dizileri yayınlama konusunda istekli. Eğer anlaşa gerçekleşirse Spider-Man evreninde geçen diziler Amazon'da yayınlanacak. Hatta büyük ihtimalle filmler de vizyona girmesinden bir süre sonra Amazon'da yayınlanabilir.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Marvel Disney Film Dizi spider-man evreni sony spiderman dizileri amazon
Chucky'nin Dizi Uyarlamasının Çekim Tarihi Ertelendi Türkiye Büyük Finali 2020: Etkinlik Programı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Marvel'ın Dizi ve Film Haberleri
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız