Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Chrono Serisinin Yeni Oyunu için Işık Yok


    Chrono serisi Chrono Trigger ve Chrono Cross gibi oyunlarla JRPG dünyasına damga vurmuştu. Bu serinin Chrono Blade adlı bir oyunu yakkaşıl 10 yıl önce düşünülmüştü, ama ondan sonra bu seriden haber alamamıştık.
 
    Square Enix'in önemli isimleri (Yoshinori Kitase, Yuji Horii ve Toiyama Motomu gibi) Chrono serisinin yeni bir oyununun çıkmasının zor olduğunu söylüyorlar. Önümüzdeki yıl Chrono serisinin 20. yılı olmasına rağmen Square Enix herhangi bir planını duyurmuş değil.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak squareportal Chrono Chrono Cross Chrono Trigger JRPG Square Enix
Ortaçağ Temalı Angry Birds Oyunu Geliyor Yeni Nesil Ace Combat Oyunu Çıkabilir
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Degethyus

8.3.2014 20:42:42

+1
Şimdi gel de bu siteye kıl kapma, yahu forumda olduğu gibi neden mesajları saklayan bir sistem yok, o kadar şey yazdık boşa gitti yazıklar olsun. Hayatımın oyunudur vesselam.

ohus

8.3.2014 20:30:17

+1
JRPG'lerini düşündüğümüzde bana göre en iyi serilerden olan Suikoden,Persona,Chrono ve Final Fantasy'den sadece Persona serisi ayakta şu an.(Sanırım Suikoden'in bir oyunu NDS'e çıktı).Final Fantasy konusuna hiç girmek istemiyorum,artık tamamen piyasa oyunu olduğunu düşünüyorum.Bu yüzden böyle haberler beni gerçekten kahrediyor...

Lynex

8.3.2014 19:40:58

+1
Chrono Cross benim içinde efsanedir.Hikayesi, müzikleri, karakterleri, senaryosu, oynanabilirliği.. herşeyiyle mükemmel bir oyundur.Bende devamının gelmesini çok isterim.Ama şimdiki oyunlara bakınca birkaç saatlik oynanış hemen arkasından DLC paketi geliyor.Bence böyle birşey olmasındansa çıkmaması daha iyi hiç olmazsa şu oyunu rezil etmemiş olurlar.

Kirylo Sidorovich Razumov

8.3.2014 15:37:11

+2
Ya Allah belanızı versin SE, Chrono Cross gibi bir efsanenin sonunu getirdiniz, tez zamanda batasınız inşallah. 40+ oynanabilir karakter, efsanevi müzikler, savaş sistemi, farklı sonları, yeniden oynanabilirliği... Allah kahretsin sizi

Noctis_Strife

8.3.2014 13:35:54

-1
En iyi 5 JRPG arasına girebilecek oyundu Chrono Cross, yazık, FF XIII gibi rezil bir seri devamlı çıkarken Chrono'nun 20. yılında bile unutulması...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız