Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Chernobylite Yeni Nesil Konsollara 21 Nisan'da Geliyor

 
 
Yayıncı All in! Games ve geliştirici The Farm 51, Chernobylite'ın PlayStation 5 ve Xbox Series konsollarına 21 Nisan'da çıkış yapacağını duyurdu. Aynı zamanda PC için yeni bir sürüm yayınlanacak. PC için Enhanced Sürüm, "Blue Flames" DLC'sine sahip olacak.
 
PlayStation 5, Xbox Series ve PC Enhanced Edition sürümleri, oyunun orijinal sürümüne sahip olanlar için ücretsiz bir yükseltme olarak sunulacak. Yeni sürüm Ray Tracing teknolojisini destekleyecek ve 1080p/60 FPS ve 4K/30 FPS'de dahil olmak üzere bir dizi desteği bünyesinde barındıracak. Ayrıca PlayStation 5 DualSense kontrol cihazı, uyarlanabilir tetik ve titreşim desteğine sahip olacak.
 
Öte yandan 2022 yılı içerisinde yayınlanması planlanan dört DLC paketinden ilki olan Blue Flames tüm platformlarda mevcut olacak.
 
Chernobylite şu anda PlayStation 4, Xbox One ve Steam, Epic Games Store ve GOG üzerinden PC için mevcut. 
 
Steam sayfası
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Chernobylite The Farm 51 bilim kurgu hayatta kalma korku oyunu
Xbox Game Pass'e Şubat Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı League of Legends Şampiyonluk Ligi'nde 2. Hafta Karşılaşmaları -Tamamlandı

-Hattori-

1.2.2022 20:34:46

0
Ps4 fiziksel sürümünü bulamadım şu oyunun
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Chernobylite
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız