Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Chernobylite Artık AMD FSR 2.0 Teknolojisini Destekliyor

 
 
Geliştirici Farm 51, Chernobylite için yeni bir güncelleme yayınladı. Bu güncelleme AMD'nin en son teknolojisi olan FSR 2.0 için destek ekledi. Ayrıca, oyunun birinci yıl dönümünü kutlamak için ekip, yeni bir ücretsiz DLC (ek paket) yayınladı.
 
AMD FSR 2.0'ı kullanmak için oyunu DX12 ile çalıştırmanız gerekiyor. Bu son güncelleme bazı alanlarda Işın İzleme efektlerini iyileştiriyor ve genel kararlılığı arttırıyor. Böylece oyun hataları azalıyor ve çökmeler en düşük seviyeye geliyor.
 
FSR 2.0 teknolojisi temelde yüksek güç ve sistem gerektiren oyunlardan daha fazla verim almayı sağlayan yeni nesil bir teknoloji. NVDIA'nın DLSS teknolojisine rakip olarak çıkış yapan FSR teknolojisi, DLSS'te olduğu gibi bir yapay zeka barındırmıyor. Bunun yanı sıra FSR, hem AMD hem de NVDIA ekran kartlarında çalışıyor.  
 
Steam sayfası
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Chernobylite The Farm 51 bilim kurgu hayatta kalma korku oyunu
Fuga: Melodies of Steel 2, 2023'te Geliyor Rol Yapma Oyunu Tower of Fantasy, 11 Ağustos'ta Geliyor

memomix

28.7.2022 21:58:50

0
Ben bu oyunu oynadıkça oynadım.. Tüm görevler dahil bitirdim ama sonunda ne oldu anlamadım? Garip bir hikaye. Anlam veremedim!
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Chernobylite
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız