Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Catherine'deki Stray Sheep Bar'ın Ayrıntıları

Master'dan fazla içki almamaya bakın, yoksa sarhoş olup bayılabilirsiniz

     Catherine, Japonya'nın en çok beklenen oyunlarından birisi. Oyun ilginç konsepti ile Batılı oyuncuların da ilgisini çekmeyi başardı. Her ne kadar Catherine henüz Batı için duyurulmasa da Atlus'un oyunu Batı'ya getirmesi konusunda umutluyuz.
 
     Yakında Japonya'da piyasaya çıkacak oyunun ayrıntıları da yavaş yavaş ortaya çıkmaya başlıyor. Bu defa Famitsu dergisi Catherine'in 3 ana bölümünden birisi olan Stray Sheep Bar'ın ayrıntılarını yayınladı.
 
     Famitsu'daki bilgiler iki çalışan, onların patronları ve yan aktiviteler hakkında bilgi veriyor. Buna göre Bar'daki kızıl saçlı garson kız Erica, Vincent'ın çocukluk arkadaşı ve o da Vincent gibi 32 yaşında ve renkli bir kişiliği var.
 
    Master adlı kişi ise Stray Sheep Bar'ın Barmen'i ve siz onun yanına gidip yeni gelen müşterilerle arkadaşlık kurabiliyorsunuz. Bar'da oturduğunuzda ara sıra yeni müşteriler gelecek ve bu kişilerin yüz ifadesi ile konuşmaları günlük olarak değişim gösterecek. Bara gelen kişilerin yüz ifadelerine bakarak hangisiyle önce konuşmanız gerektiğine karar vermek durumundasınız, çünkü önemli bir konuşmayı kaçırmanız da mümkün.
 
 
    Anlaşılan Stray Sheep Bar'da bizim gibi kabuslar gören kişilerin neler yaşadğını öğrenmeye çalışacağız. Bar'da karşılaşacağımzı bazı karakterler ise şöyle:
 
     Todd: Vincent'ın kız arkadaşı Katherine ile aynı firmada çalışan bir kişi. Bazen işteki bir arkadaşıyla Bar'a geliyor.
     Justin: Gözlükleri ile daha iyi görebilen bir gazeteci. Geçmişteki bazı olaylar Justin'in kalbini incitmiş.
     Morgan: Barı üniformasıyla ziyaret eden bir polis memuru. Yaklaşık 6 yıldır bir suçun ardındaki gerçekleri bulmaya çalışıyor.
 
 
     Bar'da aynı amanda bir müzik kutusu da olacak ve gerek oyunun soundtrack albümündeki gerekse de diğer şarkıları bu kutudan dinleyebileceğiz.
 
     Ayrıca Bar'da bir de Rapunzel adlı bir arcade makinesi bulunacak. Bu makinede 50 bölümlük bir oyun bulunacak ve bu oyunlar Vincent'ın kabuslarındakine benzer olacak. Yine bloklardan tırmanıp tepeye ulaşmaya çalışacağız. Diğer müşteriler de Rapunzel'i cadıdan kurtarmaya çalışacak ve siz  onların skorlarını geçmeye çalışacaksınız.
       
    Catherine'in kabus bölümlerinin en büyük ilgiyi çekmesini beklesek de, Stray Sheep Bar'da da yapacağımız çok iş olacak gibi görünüyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak andriasang Catherine aksiyon korku macera cinsellik Atlus Persona Team
Pokemon: Black & White 5 Milyon Sattı Marvel vs Capcom 3'ün TV Reklamı Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Catherine
+ TAKİBE
AL
7 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız