Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Catherine: Full Body'nin Demosu PlayStation Store'da Yayınlandı

 
Atlus, Catherine: Full Body'nin demosunu Kuzey Amerika ve Avrupa PlayStation Store'lar üzerinden yayınladı.

Buradan indirebilirsiniz. Dosya boyutu 4.97 GB.
 
Oyunun tanıtım yazısı:


Daha zengin, daha tamamlanmış, giderek artan oranda kompleks. 2011'in ödüllü Catherine serisinin sürükleyici hikâyesi Catherine: Full Body'de geri dönüyor.

Kararsız kahramanımız Vincent, uzun süreli kız arkadaşı Katherine ile beş yıldır birlikte. Evliliğe adım atmak yerine Vincent kendisini tahrik eden sarışın bomba Catherine ile bir ilişki yaşarken bulur. İçinde bu aldatmayı yaşarken masum Rin'de teselli bulur işler daha karmaşık bir hâl alacaktır. Vincent'in yaşadığı bu ikilem, hayatını etkileyecek kâbusları görmesine yol açar... Aşkın bu imtihanlarına ve zorluklarına göğüs gerebilecek mi yoksa şeytana mı uyacak?

Geliştirilmiş görseller ve oynanış, yepyeni müzikler, gelişmiş çok oyunculu seçenekler ve çok daha fazlasıyla dolu bir Full Body deneyimini yaşamaya hazırlanın!
 
Catherine: Full Body şu anda Japonya'da PlayStation 4 ve PlayStation Vita üzerinde ulaşılabilir durumda. Kuzey Amerika ve Avrupa'da 3 Eylül'de PlayStation 4 için çıkacak.  

Yeni fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Catherine: Full Body Atlus Sega PlayStation 4
Bir Enteresan Olay: Epic Games Store'a Özel Tetris Effect İçin SteamVR Arayüzü Gerekiyor Fortnite'ın 10. Sezonu Ne Zaman Başlıyor?
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

olağan_şüpheli

28.7.2019 18:10:00

+2
Fiyatlara gel. Ucuz olsa , TR dil olsa aslında oynamak isterim aslında.

BSC Misafiri

25.7.2019 07:59:00

0
Oyun iyi ama zor be birde İngilizce bilmediğim için iyi son kötü son normal son olaylarını kavrayamadım pek bitirmek istediğim bir oyundu izleyerek bitirdim oynamak daha iyi olurdu tabi.

stun

25.7.2019 05:16:19

0
quote:

Orjinalden alıntı: Shingeki oyunun amacı ne ya yapbozu oynayıp sonra ödül olarak memeler mi çok abartılıyor bu oyun ya :S
aynen öyle .. ilk oyunu oynamıştım .. ps3 te ps plus bedava veriyordu heralde.. her gece rüyasındaki bulmacayı geçemezsen ölüyorsun... bitirdim.. güzel oyundu.. bedava verseler oynarım ama para vermem

Shingeki

24.7.2019 23:42:14

0
quote:

Orjinalden alıntı: Yediler5 <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: Shingeki oyunun amacı ne ya yapbozu oynayıp sonra ödül olarak memeler mi çok abartılıyor bu oyun ya :S</blockquote> japonya kültürünü bilmek lazım bizlik bi oyun değil
kültürü sağolsunlar animelerden biliyorum bu aralar çok echiye dönüştü bu oyunda öyle bişey

Shingeki

24.7.2019 23:23:14

0
oyunun amacı ne ya yapbozu oynayıp sonra ödül olarak memeler mi çok abartılıyor bu oyun ya :S
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Catherine: Full Body
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız