Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Cat Quest II: Mew World Güncellemesi Yayınlandı

 
Yayıncı PQube ve geliştirici The Gentlebros, Cat Quest serisinin toplamda 1.3 milyondan fazla satmayı başardığını duyurdu ve 8 Ağustos Dünya Kediler Günü şerefine Cat Quest II için Mew World güncellemesini yayınladı.
 
Güncelleme oyunun hikayesini bitirdikten sonra erişebileceğiniz Mew Game modunu ekliyor. Bu modda sekiz farklı ayardan istediğinizi seçerek oyun deneyiminizi zorlaştırabilirsiniz. Bu ayarladan bazıları seviye atlama ve karakter geliştirmenin olmaması, daha güçlü düşmanlar ve sadece dokuz canın bulunması gibi. Mew Game modunu bitirdikten sonra özel bir zırh seti sizleri bekliyor olacak. 
 
Güncelleme ayrıca yeni düşmanlar, yeni yetenekler, yeni yapılar, yenilenmiş envanter ekranı, hızlı koşma, kolay zorluk seviyesi ve çeşitli iyileştirmeler ile hata düzeltmeleri getiriyor.

Kediler ve köpeklerin fantastik diyarında geçen iki boyutlu açık dünya aksiyon rol yapma oyunu Cat Quest II PlayStation 4, Xbox One, Switch, PC ve iOS üzerinde ulaşılabilir durumda.

Mew World güncellemesi tanıtım videosu:

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Eurogamer Cat Quest II: The Lupus Empire PQube The Gentlebros Kedi temalı açık dünya aksiyon rol yapma oyunu
MLB Başkan Yardımcısı Activision Blizzard'a Katıldı Tron 3'ün Yönetmeni, Yapımcısı ve Senaristi Belli Oldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Cat Quest II: The Lupus Empire ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız