Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Cat Quest II: The Lupus Empire 24 Ekim'de PS4, Xbox One ve Switch'e Geliyor

 
 
Yayıncı PQube ve geliştirici The Gentlebros, Cat Quest II: The Lupus Empire'ın 24 Ekim'de PlayStation 4, Xbox One ve Switch için çıkış yapacağını duyurdu.

Kedi temalı açık dünya aksiyon rol yapma oyunu Cat Quest II  24 Eylül'de PC için çıkmıştı.

Oyunun tanıtım yazısı:
 

CAT QUEST II, kediler ve köpeklerin fantastik diyarında geçen 2B bir açık dünya aksiyon rol yapma oyunudur. CATQUEST II, Felingard'ın kedileri ile Lupus İmparatorluğunun ilerleyen köpekleri arasında süregelen bir savaş tehdidi altında, tahtlarını geri almak üzere patişem bir keşfediş serüveninde kendi istekleri dışında bir araya getirilen iki kralın miyavsalını anlatmaktadır.
 
Hem kedi hem de köpek olarak tek başına veya bir arkadaşınla oynayarak krallıkları keşfet! Büyü ve ilginç canavarlarla dolu bir dünyada serüvene atıl ve hiç görülmemiş bir miyavceraya başla!
 
Çok sevilen CAT QUEST'in başarısının ardından oyunun geliştiricisi Gentlebros, orijinal oyunu daha patlayıcı büyüler, genişletilmiş silah seçenekleri, heyecan verici bir karakter değiştirme mekaniği ve yerel koop ile genişletmek üzere Felingard dünyasına geri dönüyor!
 
Özellikler

- Felingard dünyasında geçen yepyeni bir öykü dizisi!- Yepyeni geçişli ve koop oynanış. Tek başına ya da arkadaşınla birlikte hem kedi hem de köpek olrak oyna!
- Yeni silah türleri – Korkedikunç bir savaşçıya dönüşmek üzere kullanabileceğin usta kılıçlar, asalar ve daha fazlası!
- Daha fazla büyü ile düşmanlarını daha öfkedili bir şekilde yargıla.
- Özelliklerini sonsuz olmiyavsılıkla karıştırıp birleştirebileceğin yeni pasif yetenekler!
- Bilinmeyene doğru atılan her bir patiyi taze bir deneyime dönüştüren yeni tuzaklar ve engellerle dolu heyecan verici ve çeşitli zindanlar!
- Her biri farklı bir öyküyü anlatan ve CAT QUEST'in hikaye altyapısını ve evrenini genişleten bir sürü yan göreve patilerini at!

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Cat Quest II: The Lupus Empire PQube The Gentlebros Kedi temalı açık dünya aksiyon rol yapma oyunu
Samurai Shodown DLC Karakteri Basara 15 Ekim'de Dövüşe Katılıyor Moons of Madness 22 Ekim'de PC için 21 Ocak 2020'de PS4 ve Xbox One için Çıkacak

Curtius

10.10.2019 18:51:57

0
Şu oyunun reddit'te lütfen oynayın feedback istiyorum post'unu hatırlıyorum. Nereden nereye.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Cat Quest II: The Lupus Empire ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız