Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Capcom Digital Collection'ın Çıkış Tarihi

Oyunun fiyatı biraz tuzlu mu?

     Geçtiğimiz ay duyurusu yapılan ve Capcom'un en sevilen klasik oyunlarını içerisinde barındıracak olan Capcom Digital Collection'ın çıkış tarihi belli oldu.
 
     Oyun, Capcom'un daha önce de Xbox Live üzerinden yayına soktuğu oyunları da içerisinde barındıracak. oyunun tam içeriğine bakacak olur isek; 1942: Joint Strike, Bionic Commando Rearmed 2, Final Fight Double Impact, Flock!, Rocketmen: Axis of Evil including Rocketmen: It Came From Uranus expansion, Super Puzzle Fighter II Turbo HD Remix, Super Street Fighter II Turbo HD Remix ve Wolf of the Battlefield: Commando 3 isimli oyunları görüyoruz.
 
     27 Mart'ta satışa çıkacak olan Capcom Digital Collection'ın fiyatı ise $39.99 olarak belirlenmiş. Oyunların online özelliklere ve Achievement desteğine de sahip olacağını hatırlatalım.

Bu haberin bağlantısı
URL
1942: Joint Strike Bionic Commando Rearmed 2 Final Fight Double Impact Flock! Rocketmen: Axis of Evil Super Puzzle Fighter II Turbo HD Remix Super Street Fighter II Turbo HD Remix Wolf of the Battlefield: Commando 3 Capcom Digital Collection
Dust 514'den 2 Yeni Ekran Görüntüsü Bioshock: Infinite'e Başarılı Bir Poster

HyDro-X-GEN

24.1.2012 12:20:16

0
İyi alıştılar herşeyin HD Collection paketini çıkarmaya... Paranın yüzü sıcak..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Capcom Digital Collection
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız