Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Call of Duty: Warzone 60 Bin Hileciyi Daha Banladı

 
Oynaması ücretsiz battle royale oyunu Call of Duty: Warzone'dan 60 bin hileci daha banlandı.

Oyunun çıkışından bu yana toplamda 300 bin kişi banlandı.

Activision'ın belirttiğine göre "Call of Duty ve Call of Duty: Warzone'da hilecilere sıfır toleransımız var. Odağımız hem hileciler hem de hile sağlayıcılarla savaşmak. Call of Duty: Warzone'da hile yazılımı kullandığı doğrulanan 60 bin hesabı bugün banladık ve böylelikle oyunun çıkışından bu yana dünya genelindeki toplam kalıcı ban sayısı 300 bini aştı."
 
Modlama ve hack için yetkisiz üçüncü parti yazılımlar dağıtan hile sağlayıcılarını belirlemek ve önüne geçmek için çalıştıkları belirtildi.
 
Activision'ın oyunda hileyi engellemek için aldığı bazı önlemler:
 
Haftalık backend güvenlik güncellemeleri. İyileştirilmiş rapor sistemi getirildi. İki faktörlü kimlik doğrulama eklendi. Pek çok yetkisiz üçüncü parti yazılım sağlayıcısı ortadan kaldırıldı. Yazılım geliştirme, mühendislik, veri bilimi, yasal ve gözetim alanlarındaki ekipler ve kaynaklar artırıldı. Anti-Hile yazılımı ve hilecileri tespit etmek için ek teknolojiler geliştirildi.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PC Gamer Call of Duty: Warzone Oynaması Ücretsiz Battle Royale
EA, BioWare'in Geleceği için Çok Umutlu Embracer Group, Gearbox Entertainment'ı Satın Aldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Antikaruh

3.2.2021 17:04:59

0
PC'de online oynamayı bırakmamın sebebi... Hayır banlasa ne olur ? Benim oyun zevkim baltalandıktan sonra... Birde insanlar kendi içlerinde muhakemeler kurmuyor mu... Şu hile yazılımı patladı, şunu banladılar bilmem ne vs vs Bana ne... Benim oyunum, benim o gün işin yorgunluğu ile gelip, enerjimin son damlaları ile güzel geçireceğim 30-40 dakikam çöpe gitti mi ? Konsollar cennet bu konuda. 14 yıldır, bir kaç tane exploit dışında (haritadaki bugu kullanmak, yok kutunun üstüne çıkıp görmemen gereken yeri görmek vs gibi) hiç bir sıkıntı görmedim. Kim neyse sende osun. İnternet bağlantının ölüçütü yeterli ise gerisi yaslanıp oynamaya kalmış. Bu arada hileyi küçümseyenler Pubg'nin haline baksın. Resmen hileler tarafından bitirildi oyun. Ki yapımcısı bile kabul etti. Pc online oyunlar için cehennem.

BSC Misafiri

3.2.2021 14:54:29

0
İstediğin kadar banla ücretsiz oyun yeni hesapla gelirler Pc’de bunun önüne geçemezsiniz
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Call of Duty: Warzone
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız