Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Call of Duty: Warzone 2.0, Beş Günde 25 Milyon Oyuncuya Ulaştı

 
 
Activison tarafından yayınlanan ve Call of Duty: Warzone'un devamı niteliğinde olan ücretsiz çok oyunculu nişancı oyunu Call of Duty: Warzone 2.0, beş günde 25 milyon oyuncu sayısını aştı. Bu sayıyı karşılaştırmak gerekirse Call of Duty: Warzone'un 30 milyon oyuncuya ulaşması 10 gün sürmüştü.
 
Call of Duty: Warzone 2.0 oynanmaya devam ediliyor
 
 
 
16 Kasım'da PlayStation 4, PlayStation 5, PC, Xbox One ve Xbox Series X/S için yayınlanan ücretsiz çok oyunculu nişancı oyunu Call of Duty: Warzone 2.0, yakın zamanda piyasaya sürülen Call of Duty: Modern Warfare II'nin ardından oyuncuların karşısına çıkıyor.
 
Call of Duty: Modern Warfare II, 28 Ekim'de oyuncuların karşısına çıktı ve başarılı bir çıkış gerçekleştirdi. İlk 10 günde dünya çapında 1 milyar doları aşan kazanç sağladı. Bu sayede seri içerisinde bir rekor kırdı. Bir önceki rekor 2012'de yayınlanan ve 15 günde 1 milyar dolar kazandıran Call of Duty: Black Ops II tarafından kırılmıştı. 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Vgchartz Call of Duty: Warzone Oynaması Ücretsiz Battle Royale
Nintendo Switch Sports için Golf Güncellemesi Geliyor Forza Horizon 5 için Yeni Güncelleme Birçok Hatayı Ortadan Kaldırıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

22.11.2022 13:21:06

+1
işte fps türünün geldiği son nokta !

BSC Misafiri

22.11.2022 12:10:41

0
Yav oynanmaya devam ediyor da Intel'li sistem aldım diye bedavaya verdiler oyunu ama single player için bile öyle bir internet bağlantısı gerektiriyor ki en ufak bir drop'ta oyun kapanıyor... İşin garip yanı kablolu bir şekilde internete bağlandığımda oyun direk bağlantı hatası verip kapanıyor, wifi dongle ile bağlanınca bazen açılıyor bazen açılmıyor Allah'a emanet... Oyunu 1 haftadır oynayamıyorum nasıl bir kontrol yapıyorsa internet bağlantısında anlam veremedim. Korsan bekleyen arkadaşlar beklemesin güvenlik o kadar yüksek ki orijinal oynayanlar bile oyunu açmakta zorlanıyor haberiniz olsun :D
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Call of Duty: Warzone
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız