Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Call of Duty:Black Ops Limited Edition mı Geliyor?

Modern Warfare 3'ten önce Activision yeni harita paketleri ve özel sürümlerle daha fazla parayı kasasına koymanın planlarını yapıyor görünüyor.
 
    GameStop'tan enterasan bir listeleme. Ünlü satıcının Call of Duty: Black Ops Limited Edition listelediği görüldü. İçinde DLC (İndirilebilir İçerik) bulunacağı belirtilen bu özel sürümde hangi içeriklerin olacağından ise bahsedilmedi.
 
    Hem PS3 hem de Xbox 360 için listelenen Call of Duty: Black Ops Limited Edition için şimdilik Activision'dan da bir açıklama gelmiyor.
 
    Listelemeye göz atıldığında bu özel sürümün 28 Haziran'da 59.99 dolara satışa çıkacağı yazıyor. Bakalım Activision'ın yanıtı ne olacak? Bu aralar yapımcılar bile satıcıların hızına yetişemiyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Joystiq limited edition gamestop Call of Duty: Black Ops Treyach FPS Activision Wii PS3 Xbox 360 PC DS
EVE Online Incarna Bugün Görücüye Çıkıyor Vincent Bir Seçim Yap; Catherine mi, Katherine mi?
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

29.6.2011 20:59:33

0
And I thought I was the sienbsle one. Thanks for setting me straight.

bocekgrafik

27.6.2011 01:26:53

0
20 milyonu satarken çok beğenildiği için çok satmadı, MW serisinin namını kullanarak sattı. Öyle olmasaydı, sıradan FPS oyunları gibi 1 milyonu geçemezdi. İlk çıktığındaki rezilliklerini unutmadık daha. Sayısı bilinmeyen bir sürü güncellemeden sonra düzeltebildiler ancak oyunu. Online oyuncu sayısı 11-16 bin arasında dolanıyor şu anda. Server sayısı 10 bin civarında. Her kişiye bir server düşüyor neredeyse, tam bir rezillik yani. Hâlâ MW2'deki online oyuncu sayısı Black Ops'tan fazla. 1 yıl geriden gelmesine ve hileciler yüzünden nerdeyse oynanamaz duruma gelmesine rağmen üstelik. Artıları var muhakkak, ancak eksileri çok daha fazla. Black Ops, COD serisinin namına çalınan bir kara lekedir sadece.

oa454

22.6.2011 12:55:07

+1
Arkadaş bende 20 milyon satan oyun yapsam, paketleri bende çıkartırım. Bu oyun yanlışlıkla 20 milyon değil, beğenildiği için sattı. Eğer oyun kötü olsa bir kere 20 milyon satmaz, çıkan paketleride alan kullanıcı olmazdı. Yaptığınız düpedüz kıskançlık.EA Games, Ubisoft veya herhangi bir firma böyle bir seriye sahip olsaydı aynısını yapardı hiç şüpheniz olmasın. Bence Activision'un bu başarısını tebrik edip şapka çıkartmamız lazım.Ama çok ayıp ediyorsunuz her haberde "açgözlü" diye diye.Fanlık manlık bir yere bırakın doğru düzgün düşünün. Tekrar söylüyorum hangi firma böyle bir seriye sahip olsaydı aynısını yapardı.Sırf Activisiona özel bir durum değil bu.Boşuna açgözlü diyip kendinizi kandırmayın.

TRDRIVERS78

22.6.2011 10:03:50

-2
black ops sun para gözlülügü bıktırdı artık millet deli gibi harita paketi alıyo başka oyunlar arıyorum multisi iyi kasım dan sonra görüşürüz

Opricnik

22.6.2011 09:26:37

-1
harika oldu tek dvd h er içerik

balcs

21.6.2011 23:38:41

+1
Aç gözlü Activision'dan beklerim,çok merak ediyorum doğrusu acaba Activision Call of Duty olmadan ne yapardı?

orfur

21.6.2011 22:24:15

-1
Kitap okumuyosunuz galiba bende onu diyorum tabi biraz abartarak ama birşeyinde böyle suyu çıkmaz diyorum 3 harita paketi bir özel versiyon diyeceksinizki alma almıyorum ilki idare eder ama bir firmanın her Alahı gününü yeni şey çıkarararak para kazanması açaip paragöz oluş oldukça üzücü

gokhans19

21.6.2011 21:58:32

0
quote:

Modern Warfare 3'ten önce Activision yeni harita paketleri ve özel sürümlerle daha fazla parayı kasasına koymanın planlarını yapıyor görünüyor.
Yorum almak için bu kadarda velveleye vermeye gerek görmüyorum. Sonuçta hiçbir firma oyuncuların yüzü suyu hürmetine oyun çıkarmıyor. Herşey paraya bakıyor.

orfur

21.6.2011 21:35:06

+7
Artık dikat edelim adamlar moder warfereye multı haritası yapmıyıp parayla satabilirler yada arda sırada oyun durup para durumunuz oyunun gerisini oynamak için yeterli diğil veya öldünüzde yeniden başlamak için jeton atın gibi şeyler olabilir ben activisiondan beklerim şimdiden jeton biriktirelim

M1A2Abrams

21.6.2011 21:30:37

+3
çok gereksiz ya bu kadarda para politikası yapılmazki arkadaş ya zaten birkaç ay sonra çıkıcak olan oyundan milyon dolarlar kazanıcaksınız ne gerek var buna:)
  • 1
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Call of Duty: Black Ops ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
198 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız