Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

CS: Online Turnuvası Başlıyor

 
     Ödüllü Counter Strike Online turnuvası 21 Eylül’de Ankara’da başladı. Counter-Strike Online Süper Kupa 2013 adı verilen turnuva, Türk oyuncuların yeteneklerini oyunda sergileyebilecekleri ve şampiyon olmak için kıyasıya mücadele edebilecekleri ulusal bir turnuva olma özelliğini taşıyor.

     Ankara, İzmir, Eskişehir ve İstanbul olmak üzere 4 şehirde bölgesel eleme maçları gerçekleşecek ve her şehrin eleme turunda ise 32 takım turnuvada yarışacak. Kazanan bir takımın İstanbul’daki Ulusal Final’e katılabileceği turnuvada Ulusal Final’de birinci olan takım ise Çin’deki 2013 CSO World Cup’taki seçkin takımlarla baş başa rekabet etme fırsatına sahip olacak.
 
     Basın bülteninde açıklanan ödüller ise şu şekilde; 

     Buna ek olarak, NEXON Avrupa eleme turlarının ve Ulusal Final’in galiplerine büyük ödüller sunuyor. Eleme turlarından birinci, ikinci ve üçüncü olan takımlar sırasıyla 1.200 TL, 500 TL ve 300 TL kazanacak. Ulusal Final’de ise ödüller neredeyse 20’ye katlanıyor ve birinci, ikinci, üçüncü ve dördüncü olan takımlar sırasıyla 28.000 TL, 14.000 TL, 6.500 TL ve 3.500 TL kazanacak.

     Her takım birden fazla şehrin eleme turlarında mücadele etmek üzere kayıt olabildiği için, katılımcı takımlar birinci olmadıkları sürece birden fazla ödül kazanma şansına da sahip.

     Counter-Strike Online’ın sadık tutkunları ilk eleme maçı için geçtiğimiz cumartesi günü Ankara’da bir araya geldi ve birincilik kıyasıya mücadele etti. Birinciliği kazanan takım GameSatış Team of Revolutions olurken Ulusal Final biletinin yanı sıra 1.200 TL’lik ödülün de sahibi oldu.

     İzmir ve Eskişehir eleme maçları için kayıtlar devam ediyor ve sıradaki mücadeleler için takımlar bekleniyor.

     Türkiye’deki CSO Süper Kupa 2013’e kayıt olmak için lütfen turnuvanın web sitesini ziyaret ediniz. http://event.nexoneu.com/csotournament
 

Bu haberin bağlantısı
URL
counter strike counter strike online valve nexon kore free to play mmo-fps
The Witcher 3'te DX 11.2 Kullanılmayacak CoD: Ghosts'un Yaş Sınırlandırması 16'ya Çekildi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

[F].ToRReS*

12.11.2018 07:56:53

0
bu turnuvayı daha dün gibi hatırlıyorum Eskişehir power nette yapılmıştı atatürk caddesinde benim takımımda INC tagı altında HWA takımına elenmişti. CS Online da recoil olmadıgı için oyun demeye bin şahit gerekli Türkiyedeki profesyoneliz diye geçinen takımlarda böylesine berbat bir oyunu sırf para için oynamıştı o dönemde..

einhander

28.9.2013 02:34:37

0
ben bu oyuna cs denmesıne bıle uzuluyorum yuz karası bir oyun cs nın ısmını kırletıyor

KeineLust

26.9.2013 20:25:52

0
quote:

Orijinalden alıntı: KaleyDeskop bir milyon dolar verseler bu kötü grafikli oyunu oynamam
15 yaşından büyük olsaydın bu oyunu neden oynadığımızı anlardın

KaleyDeskop

26.9.2013 19:53:08

0
bir milyon dolar verseler bu kötü grafikli oyunu oynamam
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Counter-Strike Online
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız