Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

CS:GO'nun Yeni Güncellemesi Hile Karşıtı Sistem Trusted Modunu Getiriyor

 
Valve, Counter-Strike: Global Offensive için yeni yayınladığı güncellemeyle birlikte oyunun yeni hile karşıtı sistemi Trusted modunu tanıttı.

Trusted modu üçüncü parti yazılımların oyunla olan etkileşimini engelliyor ve hile kullanımının önüne geçmeyi amaçlıyor.

Mod oyunu açarken varsayılan olarak geliyor. Eğer devre dışı bırakmak isterseniz özellikler ve başlatma seçeneklerini ayarla dedikten sonra en sona -untrusted yazısını eklemeniz gerekli. Valve, devre dışı bırakmanın güven faktörünü negatif olarak etkileyebileceği konusunda uyardı.
 
Mod beraberinde bazı problemleri de beraberinde getirmiş gibi görünüyor. Kullanıcılar tarafından belirtilene göre OBS, Discord, Spotify ve Nvidia Game Filter gibi oyun üzerinde hiçbir etkisi olmayan programlar bile problemler çıkarıyor ve performans düşüşlerine yol açıyor. Ayrıca topluluk sunucuları üzerinde mevcut olan resmi olmayan oyun modlarının çalışabilmesi için de modun devre dışı bırakılması gerekebilir. 
 
Counter-Strike: Global Offensive Steam'de oynaması ücretsiz olarak ulaşılabilir durumda.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PC Gamer Counter Strike: Global Offensive counter-strike valve psn xbox live arcade ps3 xbox 360 pc mac steam fps multiplayer
World of Warcraft Shadowlands Geliştirici Yayını Notları Killing Floor 2, Lifeless Planet: Premier Edition ve The Escapists 2 Epic Games Store'da Ücretsiz
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

34Tarik

9.7.2020 22:18:29

0
Msi afterburner rivatuner kullanilmaz oldu oyunda.

ezicioyuncu

9.7.2020 18:27:40

0
kanser etme özelliği biter umarım
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Counter Strike: Global Offensive
+ TAKİBE
AL
108 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız