Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bushiden 2021'e Ertelendi, Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı

 
Geliştirici Pixel Arc Studios, Kickstarter'da $84,382 fon toplamayı başaran fütüristik aksiyon platform oyunu Bushiden'ın çıkış tarihini erteledi.

Normalde Ağustos 2020'de çıkması planlanan oyun 2021 yılında ilkbahar veya yaza ertelendi.
 
Pixel Arc Studios erteleme ile ilgili olarak, "Şunu açıklığa kavuşturmak istiyoruz, oyun iyi bir durumda. Geliştirici ekip herhangi bir konuda sıkıntı yaşamıyor. Teknoloji sağlam; sanat, müzik ve ses efektlerinin hepsi güzel bir şekilde bir araya geliyor. Oyunun erken aşamadaki sürümlerini oynayan herkes çok olumlu yorumlarda bulundu."
 
"Geliştirici ekibin, oyundan beklediğiniz her şeyi sunması için daha fazla zamana ihtiyacı var. Buna savaş sistemi ve düşman yapay zekasının oyuncuyu meşgul etmeye değer olmasını sağlamak, seviyeleri eğlenceli ve benzersiz olarak tasarlamak ve boss savaşlarında gereken zorluğu ve heyecanı sunmak dahil. Bushiden'ın beklentilerinizi karşılayan bir oyun olması için çok sıkı bir şekilde çalışıyoruz." 
 
Yeni oynanış videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Bushiden Aksiyon Fütüristik Ninja Oyun
Child of Light 24 - 28 Mart Tarihleri Arasında Uplay'de Ücretsiz Olacak Vampire: The Masquerade – Coteries of New York PS4 için 25 Mart'ta Çıkacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Bushiden
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız