Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Aksiyon Platform Oyunu Bushiden'dan Oynanış Fragmanı Paylaşıldı

 
Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Pixel Arc Studios'un yaptığı fütüristik aksiyon platform oyunu Bushiden'dan oynanış fragmanı paylaşıldı. Bushiden şu anda kickstarter sürecinde ve oyunun 2020 yılında PC, PlayStation 4 ve Nintendo Switch için piyasaya sürülmesi planlanıyor.
 
Oyunun kickstarter sayfasına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Oyuna bulunduğunuz bağışa göre geliştirici ekip size farklı şeyler hediye ediyor. 1 dolardan fazla bağışta bulunursanız oyunun credits ekranında isminiz bulunuyor. 20 dolar bağışta bulunursanız oyunun istediğiniz bir sürümünün dijital kopyasını alıyorsunuz. Kickstarter sayfasından daha ayrıntılı bilgiye ulaşabilirsiniz.
 
Oyunun Steam üzerinde tanıtım yazısı ise şu şekilde:
 
Kız kardeşiniz ortadan kayboldu ve söylentiler, Gaoh’nun emrinde kötü bir ordu ile dirildiğini söyledi. Bu fütüristik aksiyon platform oyununda, şeytani Gaoh ve sibernik ordusunu bir kez ve herkes için yenecek kadar güçlü olana kadar sibernetik geliştirmeleri keşfedin! 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Bushiden Aksiyon Fütüristik Ninja Oyun
Metro Redux Switch için Listelendi GRID İnceleme Puanları

BSC Misafiri

8.10.2019 17:40:24

0
Tatlı olmuş
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Bushiden
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız