Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bungie, Genel Merkezini Genişletiyor ve Yeni Bir Stüdyo Açıyor

  
Destiny geliştiricisi Bungie, şirketin gelecekteki genişleme planlarını detaylandırdı.

Bellevue, Washington'da yer alan genel merkez 7.800 m2'den 19.300 m2'ye çıkarılacak. Sonbahar 2022'ye kadar tamamlanması bekleniyor.
 
Bu büyümenin Destiny evreninde yeni hikayeler anlatmak ve duyurulacak yeni IP'lerde tamamen yeni dünyalar oluşturmak için fayda sağlayacağı belirtildi. Destiny 2'ye uzun vadeli içerik desteğinin yanı sıra 2025'ten önce az bir tane yeni IP piyasaya sunmayı planlıyorlar. Bu yeni IP'nin Matter isimli bir oyun olma ihtimali yüksek.
 
Şirketin yeni stüdyosu 2022'de Amsterdam'da açılacak. Bu stüdyo yayıncılık ve pazarlama departmanı olarak görev alacak.
 
Bungie'nin ayrıca Destiny'yi yeni medya ve çoklu medya markasına genişletme planları var. Destiny evrenini ileride oyunlar dışında dizi ve film gibi platformlarda da görebiliriz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak IGN US Destiny 2 Bungie Activision FPS
Rainbow Six Siege'in Yeni Operatörü Flores Hitman 3 PC Oyuncuları Artık İlk İki Oyununun Seviyelerini Üçüncü Oyuna Aktarabilir

BSC Misafiri

19.2.2021 15:40:41

0
Merak ediyorum Destiny'i bile yarım yamalak güncellerken ne yeni IP'si? Stüdyo açmalarının tek sebebi de yeni IP zaten, boşuna göz boyamaya çalışmasınlar.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Destiny 2
+ TAKİBE
AL
6 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız