Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bu Sefer Geliyor mu? Skull and Bones Çıkış Tarihi Açıklandı!

 
 
Yayıncı ve geliştirici Ubisoft, Skull and Bones'un 16 Şubat 2024 tarihinde PlayStation 5, Xbox Series, Epic Games Store ve Ubisoft Store üzerinden PC, Stadia ve Luna için piyasaya sürüleceğini duyurdu.
 
İkinci bir kapalı beta testi 15-18 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Ayrıntılar oyunun resmi web sitesinde mevcut.
 
Oyun yakın zamanda çıkış yapmaya hazırlanıyor 
 
 
 
Korsanlığın altın çağını yaşadığımız bu proje daha önce birden fazla kez ertelenmiş olarak karşımıza çıkıyor. Şu anda ise umuyoruz ki son çıkış tarihi ile beraber karşılaşıyor ve artık oyunu deneyimlemek istiyoruz. Oyuncular tarafından beklenen bu talihsiz proje daha önceden birçok etkinlikte boy göstermişti. Hatta burada oyunun demosunu oynadık ve bu demo şu anda elbette oldukça farklı bir yapıya sahip olarak karşımıza çıkıyor.

Oyun içerisinde kaptan rolünü üstleniyor ve geniş denizlere doğru adım atıyoruz. Burada kendi gemimizi geliştirebiliyor, mürettebat sayımızı arttırabiliyor, en güçlü silahları gemimize yerleştirebiliyor ve buradaki sulara hakim olmaya çalışıyoruz. Sular üzerinde mücadeleye atılacağımız yapım Hint Okyanusu üzerinde geçiyor ve burada diğer oyuncuları alt etmek durumunda kalıyoruz.
 
Yeni fragman
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Skull & Bones Ubisoft
PUBG RONDO Haritası için Ekiple Röportaj: Merak Edilenleri Sorduk! Hideo Kojima’nın Yeni Oyunu Overdose (OD) Tanıtıldı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Skull & Bones
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız