Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bu Hafta The Witcher 3'e Yeni Bir Görev Ve Yeni Bir Zırh Seti Geliyor

 
     The Witcher 3: Wild Hunt için bu hafta iki yeni ücretsiz DLC yayımlanıyor olacak.
 
     Bu haftanın ücretsiz DLC'lerinden biri Skellige Zırh Seti ve diğeri ise Skellige's Most Wanted adındaki görev. CD Projekt RED tarafından duyurulmuş olan yeni ücretsiz DLC'lerin yanında duyurulmuş fakat yayımlanmamış olan DLC'lerin de geleceği açıklandı. Bu şekilde bu hafta ekstradan DLC'ye sahip oluyor olacaksınız.
 
     Bakalım önümüzdeki hafta The Witcher 3 için ne tür ücretsiz DLC'ler yayımlanacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak VG24/7 the witcher the witcher 2 the witcher 3: wild hunt cd project red cd project redengine 3 pc xbox xbox 720 playstation 4 rpg aksiyon rpg
PS4'e Özel Drawn to Death'in Beta Süreçleri için Çıkış Aralığı Paylaşıldı Planetside 2, PlayStation 4 İçin Çıkış Yaptı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

emrahcey

24.6.2015 10:59:46

0
Hatasız kul olmaz mantığıyla oyuna daha başlamadım, Birkaç yere gittim genelde oyundaki ilk köyde nehir kıyısında dolaşıp fps de düzelme var mı ? diye kontrol edip kapatıyorum.

CaBr2

24.6.2015 04:31:11

0
quote:

Orijinalden alıntı: Wayward Son

Hacı 250 saat ne buldun o kadar oyunda? Benim 80 küsür saat, ne bulduysam yaptım, RPG'lerde cutscene skiplemek adetim değildir, ne bulsam okuyorum (yan görev notları vs.) ve hislerime göre en fazla bir 20 saatim var bitirmek için. Bilemedin 40 olsun. Haritada gidilecek yerlerin baya bir kısmını da geçtim, soru işaretlerini falan açtım. Gwent hiç oynamadım desem yeridir ancak onun da çok süreceğini sanmıyorum. Hatta Gear'ların hepsini topladım, bayaa bir contract bitirdim vs. vs. At yarışları ve dövüşler zaten çok basit. En zorun (Death Wish) da bir altında oynuyorum ama en zorun da çok zor olacağını sanmam. 250 saat ne yaptın o kadar?
Bilinmeyen gölgeleri filan açtım işte, bi de bazen zorlaşşın diye 17lvl ken filan 35 lvl griffinle kapıştım, baya uzun sürüyodu tabii :D Etrafı gezmeyi severim bi de böyle oyunlar da işaretli bölge olsun olmasın her yere girdim. Sonra bi de aynı yerlere görev icabı girdim. Ama bunların hiçbiri son 3-4 saat kadar sıkmadı..

BSC Misafiri

24.6.2015 00:28:42

0
arkadaşlar ps 4 de dlc leri indirdim,kurulum bekleniyor diyor.yüklemiyor neden dir

kant_1986

23.6.2015 15:11:00

+1
Wolf setin haberi yapıldı mı acaba, kimse konuşmuyor bu setide. Oyun da zorluk olayı dediğiniz gibi sonra lara doğru kolaylaşıyor. Hele ki bir potion var stamina harcayıp vitalty veren tam hile gibi bir şey. Tabi 3. level fast atakla kullanırsanız. Oyuda boss olayıda harbi sıkıntı keşke taş... bosslar olsaydı.
quote:

Orjinalden alıntı: freshmind @CaBr2

Zırh konusu da aynı şekilde. Ursine armorun peşinde koştum 2-3 saat, sonrasında 60 saattir üzerimde. Alternatif yok çünkü. 2-3 set.

Bahsini ettiğin şeyleri oyunun forum konusunda da yazmıştım. Statik level olayı oyunu öldürmüş. O koca dünyayı yok etmiş.

Halbuki kurt aynı kurt, asker aynı asker bırak benimle beraber ufak ufak level atlasın. Bölgelere göre ufak güç farklılıkları olsun ki geliştiğimi hissedeyim yeter birde bazı yaratıklara özel spesifik ayrıcalıklar tanınacaktı, oldu bitti...

Dinamik yapı kullanılsaydı 5000 saatin sonunda bile, hadi Witcher'ı özledim girip bir iki kurt keseyim, girip bir iki golemle kapışayım diyebilirdin.

Normal'e alırsanız ilk 5-6 saat, Broken Bones zoruluğunda ilk 8-10 saat, Death March zoruluğunda ilk 10-15 saat zorlanıyorsunuz gerisinde oyun kopup gidiyor.

O değil kapışamıyorsunuz, hani savaşabilseniz ve sizin içine tehlike teşkil etmese bir nebze ancak önünüze gelene 1-2 atıyorsunuz. Hele ki Adrenaline Rush buildi ve Ursine set ile, aman aman.

Griffin'e tekme atıp öldürüyorsunuz.
Aynen oyun çok basitleşti, bende cat school gear set vardı, şimdi wolf school yaptım,tamamladım, 35 levelim, rekabet kalmadı, canım azalmıyor.

Dürüstİnsan

23.6.2015 14:32:42

0
New game plus ve bölgelere göre yaratık seviyelerinde artışlar olmalı. Oyun bir yerden sonra çok kolaylaşıyor. Hele iyi bir armorunuz ve kılıcınız varsa death match bile tınlamıyor sizi. Ek paketlerle bunlara bir ayar gelir umarım.

Wayward Son

23.6.2015 14:32:07

0
quote:

Orjinalden alıntı: silverygt Zirh setleri biraz alt level lara ithafen geliyor sanki 13-14 gibi.. Feline armor set var suan level 20 ye yakinim. Birazcik high level lere gelsede bizde degisiklik yapsak
31 LVL zırh setleri var. Diagramları tamamla hocam :)

freshmind

23.6.2015 13:07:03

+1
@CaBr2 Zırh konusu da aynı şekilde. Ursine armorun peşinde koştum 2-3 saat, sonrasında 60 saattir üzerimde. Alternatif yok çünkü. 2-3 set. Bahsini ettiğin şeyleri oyunun forum konusunda da yazmıştım. Statik level olayı oyunu öldürmüş. O koca dünyayı yok etmiş. Halbuki kurt aynı kurt, asker aynı asker bırak benimle beraber ufak ufak level atlasın. Bölgelere göre ufak güç farklılıkları olsun ki geliştiğimi hissedeyim yeter birde bazı yaratıklara özel spesifik ayrıcalıklar tanınacaktı, oldu bitti... Dinamik yapı kullanılsaydı 5000 saatin sonunda bile, hadi Witcher'ı özledim girip bir iki kurt keseyim, girip bir iki golemle kapışayım diyebilirdin. Normal'e alırsanız ilk 5-6 saat, Broken Bones zoruluğunda ilk 8-10 saat, Death March zoruluğunda ilk 10-15 saat zorlanıyorsunuz gerisinde oyun kopup gidiyor. O değil kapışamıyorsunuz, hani savaşabilseniz ve sizin içine tehlike teşkil etmese bir nebze ancak önünüze gelene 1-2 atıyorsunuz. Hele ki Adrenaline Rush buildi ve Ursine set ile, aman aman. Griffin'e tekme atıp öldürüyorsunuz.

silverygt

23.6.2015 10:29:26

0
Youtube da izlememe, bizim forumdaki rehberi iki kere okumama rağmen şu gwent olayını bi çözemedim. 2-3 görev var kart oyunu oynamam gerek öyle duruyorlar

atsuma

23.6.2015 08:33:54

0
Gwent kartları gelir mi acaba

silverygt

23.6.2015 08:09:38

0
Zirh setleri biraz alt level lara ithafen geliyor sanki 13-14 gibi.. Feline armor set var suan level 20 ye yakinim. Birazcik high level lere gelsede bizde degisiklik yapsak

Wayward Son

23.6.2015 05:33:44

+1
quote:

Orjinalden alıntı: CaBr2 250 saatin sonunda %90 ı bitirdim oyunun..

Witcher iyi, hoş güzel de aşırı dengesiz bir oyun.. İlk 5 saat filan zorluyo biraz ondan sonra hurraa, hele oyunun son 3 saatine bütün angaryaları doldurmuşlar. Boss tasarımları filan berbat, yapay zeka yok.. Sıkıntıdan patladım artık sonlarına doğru.

Oyunun görsel kısmını yapanlar deli gibi çalışırken, oynanışı yapanlar filan bariz yatmışlar. İlk oyundaki dövüş sistemi ve çeşitliliği dahi yok. İlk oyun iyi olmasına rağmen ikinci oyuna geçerken her şeyi bi kademe üste taşımışlardı. Şimdi de görselleri çok iyi yapmışlar oynanış ilk oyunun bile gerisine düşmüş.

Son iki bosa da azcık zor olsun bari diye ışınlanma koymuşlar, çaresizliğin resmi bu.

Onun dışında rpg ögeleri oyunun senaryosuna etki ettiğinizi hissettirmiyor. Yapma dion yapıyo, yap dion yine yapıyo, gitmicem dion tamam sen bilirsin diolar, gitcem diom ooo gidemezsin diolar.

Madem o kadar kötü neden oynadım peki, sonunu görebilmek için oynadım ama o da yetmedi malesef.. Oyun 1 sene sonra çıksa baştan sona sıkılmadan oynayabileceğin bişi olurmuş belki!
Hacı 250 saat ne buldun o kadar oyunda? Benim 80 küsür saat, ne bulduysam yaptım, RPG'lerde cutscene skiplemek adetim değildir, ne bulsam okuyorum (yan görev notları vs.) ve hislerime göre en fazla bir 20 saatim var bitirmek için. Bilemedin 40 olsun. Haritada gidilecek yerlerin baya bir kısmını da geçtim, soru işaretlerini falan açtım. Gwent hiç oynamadım desem yeridir ancak onun da çok süreceğini sanmıyorum. Hatta Gear'ların hepsini topladım, bayaa bir contract bitirdim vs. vs. At yarışları ve dövüşler zaten çok basit. En zorun (Death Wish) da bir altında oynuyorum ama en zorun da çok zor olacağını sanmam. 250 saat ne yaptın o kadar?

CaBr2

23.6.2015 05:12:06

-1
250 saatin sonunda %90 ı bitirdim oyunun.. Witcher iyi, hoş güzel de aşırı dengesiz bir oyun.. İlk 5 saat filan zorluyo biraz ondan sonra hurraa, hele oyunun son 3 saatine bütün angaryaları doldurmuşlar. Boss tasarımları filan berbat, yapay zeka yok.. Sıkıntıdan patladım artık sonlarına doğru. Oyunun görsel kısmını yapanlar deli gibi çalışırken, oynanışı yapanlar filan bariz yatmışlar. İlk oyundaki dövüş sistemi ve çeşitliliği dahi yok. İlk oyun iyi olmasına rağmen ikinci oyuna geçerken her şeyi bi kademe üste taşımışlardı. Şimdi de görselleri çok iyi yapmışlar oynanış ilk oyunun bile gerisine düşmüş. Son iki bosa da azcık zor olsun bari diye ışınlanma koymuşlar, çaresizliğin resmi bu. Onun dışında rpg ögeleri oyunun senaryosuna etki ettiğinizi hissettirmiyor. Yapma dion yapıyo, yap dion yine yapıyo, gitmicem dion tamam sen bilirsin diolar, gitcem diom ooo gidemezsin diolar. Madem o kadar kötü neden oynadım peki, sonunu görebilmek için oynadım ama o da yetmedi malesef.. Oyun 1 sene sonra çıksa baştan sona sıkılmadan oynayabileceğin bişi olurmuş belki!

encuni

23.6.2015 04:41:33

-1
nereye baksam bunu görüyorum ? ? ? ? ? ? bitmiyor .d
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Witcher 3: Wild Hunt
+ TAKİBE
AL
173 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız