Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Brothers: A Tale of Two Sons Remake Duyuruldu

 
 
Yayıncılığını 505 Games'in üstlendiği 2 oyunculu platform macera oyunu Brothers: A Tale of Two Sons'un yeniden yapım sürümü duyuruldu. Bu sürüm içerisinde geliştirilmiş animasyonlar, karakter detayları, çevre tasarımları ve daha fazlası yer alacak. Aynı zamanda oyun Unreal Engine 5 oyun motoru ile geliştiriliyor.
 
Yeni bir deneyim sunmayı hedefliyor
 
 
Fantastik macera oyununun yeniden yapımı, daha önce Murasaki Baby ve Last Day of June'u yapan Milano, İtalya merkezli stüdyo Avantgarden tarafından geliştiriliyor. Oyun, PS5, Xbox Series X/S ve PC için Steam, Epic Games Store ve GOG üzerinden 28 Şubat 2024 tarihinde yayınlanacak.
 
Oyun içerisinde Naia ve Naiee adlı iki kardeş bulunuyor. Bu iki kardeşin babaları oldukça hasta bir şekilde karşımıza çıkıyor ve biz de burada iki kardeşle beraber bu babayı iyileştirmek için büyük bir maceraya çıkıyoruz. Oyunda iki kişiyle oynama seçeneği bulunuyor ve iki farklı kontrolcü ile beraber bu oyunu deneyimleyebiliyorsunuz.
 
Şimdi ise oyunun yeniden yapım sürümü geliyor ve bu yeniden yapım sürümü gerçekten daha fazla hayranlar ve oyuncular tarafından bekleniyor.
 
Duyuru fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle Starbreeze Studios Brothers: A Tale of Two Sons 505 Games
2si1: Steam'de En Çok Sevilen Ekran Kartları PS5 Oyunu Rise of the Ronin Çıkış Tarihi Açıklandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

11.12.2023 12:06:38

0
Güzel oyun ama remake ne gerek vardı? Ayrıca remake diye remastered çakmaya ne gerek vardı? Şu güzel oyunun serisini falan yapın boş verin çakma remake falan işlerini.

Chosen_One

10.12.2023 23:59:04

0
Remastered oyunlardaki kalite farkı orijinal oyuna oranla o kadar az ki, gerçek anlamda remastered yapılmış bir oyunu bize remake diye itelemeye çalışmışlar. Komik.

mehmetalpertr

10.12.2023 21:36:05

0
Oyun çok güzeldi. Ama bence Remake yapmaya gerek yoktu.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Brothers: A Tale of Two Sons ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
15 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız