Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Brothers: A Tale of Two Sons Yapımcısının Yeni Oyunu Sessizliği Bozdu


      Brothers: A Tale of Two Sons gibi başarılı bir yapımın arkasındaki geliştiricilerin kurduğu Hazelight, 2014 yılında ilk oyununu duyurmuştu. EA'nin dağıtımcılığını üstleneceğini bildiğimiz bu oyun hakkında uzun süredir yeni bir bilgi alamıyorduk. Firma uzun süredir sessiz olan bu oyunları için bir çıkış aralığı verdi.
 
      Hazelight'ın yönetmeni ve stüdyo müdürü Josef Fares, oyun hakkında şu sözlere yer verdi: "Çok fazla şey söyleyemem ama şu an geldiğimiz nokta bizlere çok güven veriyor ve burada olmaktan büyük heyecan duyuyoruz. Önümüzdeki sene çıkış yapacak bu oyunun çok özel bir şey olacağından eminim. Gerçekten heyecanlıyım."
 
       Aynı zamanda yapımcı geliştirilen bu oyunun tamamen kendilerine bağlı olduğunu, dağıtımcının çok az etkisinin olduğunu dile getiriyor. Hatta yapımcı, EA ile anlaşmayı imzalamadan önce bu koşulu öne sürmüş. Fares, EA ile çalışma konusu hakkında "Doğrusunu isterseniz EA ile çalışmak artık çok iyi." 
 
       25 kişi tarafından geliştirilmekte olan bu yapımın henüz ismi belli değil. Yapımın 2017'de çıkış yapacağını bir kez daha belirtelim.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak neogaf.com Starbreeze Studios Brothers: A Tale of Two Sons 505 Games
PC'nin Yeni MMO'su Blade and Soul, Bir Haftada 1 Milyon Oyuncuya Ulaştı Mass Effect: Andromeda'nın Eski Geliştiricisi H1Z1 Ekibinde
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

30.1.2016 18:53:07

0
güzel oyun

alito

26.1.2016 05:15:55

+1
Brothers: A Tale of Two Sons harikaydı. Bu oyuna da güvenim tam, adamlar işlerini iyi yapıyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Brothers: A Tale of Two Sons ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
15 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız