Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Brigandine: The Legend of Runersia 11 Mayıs'ta PC'de Yayınlanacak

 
 
Yayıncı Happinet ve geliştirici Matrix Software, Brigandine: The Legend of Runersia'yı 11 Mayıs'ta Steam üzerinden PC için yayınlayacağını duyurdu. Oyun Steam'e çıkışının ilk haftasında yüzde 15 indirime sahip olacak.
 
Brigandine: The Legend of Runersia ilk olarak 25 Haziran 2020'de Switch için ardından, 10 Aralık 2020'de PlayStation 4 için piyasaya sürüldü ve o zamandan beri dünya çapında 130.000'den fazla satış yaptı.
 
1998'de çıkan klasik Brigandine, 20 yılın ardından tamamen yeni sıra tabanlı bir strateji oyunu olarak geri döndü.  

Fantastik bir dünyada geçen oyun, Runersia kıtasındaki toprakları fethetmek için savaşa giren altı ülkeyi konu ediniyor. Oyuncular bu altı ülkeden birini seçip Rune şövalyeleri ordusunu oluşturacak, 40'tan fazla üs bölgesini keşfedecek ve Runersia kıtasında ilerledikçe 100'den fazla benzersiz şövalye ve 50 tür canavar ile savaşacak.
 
Steam sayfası
 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Brigandine: The Legend of Runersia Happinet Matrix Software Switch
Açık Dünya Macera Oyunu Lake, 8 Nisan'da PS4 ve PS5'e Çıkış Yapacak Xbox, Steam Deck için Doğrulanmış ve Oynanabilir Oyunların Listesini Büyütüyor

Yanfo

5.4.2022 16:39:37

0
İlk oyunun haritası daha güzeldi bence. Aynı şekilde daha ikonik karakterler vardı. Yine de sanat tasarımı ve müzikler konusunda oldukça beğendim oyunun Switch versiyonunu. Yaratıklara ilişkin sesleri ise başarılı bulamadım maalesef. Genel olarak ise daha fazla yenilik beklerdim oyundan. Tabi saatlerce oynattırdı kendisini orası ayrı.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Brigandine: The Legend of Runersia
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız