Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Breathedge 2 Resmi Olarak Duyuruldu: Türkçe Dil Desteğiyle Geliyor

 
 
Yayıncılığını HypeTrain Digital'in geliştiriciliğini RedRuins Softworks'ün üstlendiği uzay temalı hayatta kalma oyunu Breathedge 2 duyuruldu. Retro-fütüristik hayatta kalma oyunu Steam üzerinden PC için mevcut olacak. Türkçe dil desteğiyle karşımıza çıkacak oyunun bir çıkış tarihi açıklanmadı.
 
Gelecek temalı devam oyunu geliyor
 
 
 
Breathedge 2, galaksiler arası problemlerle karşı karşıya kalan Adam'ın hikayesini devam ettiriyor. Bir yandan ironik içerikleri karşımıza çıkaran yapımda diğer yandan hayatta kalma öğeleri bulunuyor. Devam oyunuyla beraber yeni yoldaşlar karşımıza çıkıyor ve Breathedge Corporation'ın hamlelerine son vermeye çalışıyoruz.
 
Breathedge 2 dünyası, her biri kendi kurallarına, kaynaklarına ve keşfetme olanaklarına sahip çok sayıda farklı bölgeden oluşuyor. Kendine has görsel özelliklere sahip farklı yıldız sistemlerinin yanı sıra arka planda ilgi çekici gezegenler ve daha fazlası yer alıyor. Çok sayıda gezegen ve çok sayıda düşmana ev sahipliği yapan yapımda zorlu bir mücadeleye atılıyoruz.
 
Breathedge 2'de aynı zamanda kendi uzay gemimizi yönetebiliyor ve yükseltebiliyoruz. Bunun yanı sıra yeteneklerimizi geliştirebiliyor ve daha güçlü konuma gelebiliyoruz. Gezegenlere iniş yaparak gemiden inebiliyor ve buraları keşfe çıkabiliyoruz. 
 
Breathedge 2 duyuru fragmanı 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Breathedge 2 çıkış tarihi Türkçe
Açık Dünya Hayatta Kalma Oyunu SAND Duyuruldu: PvPvE Deneyimi CYGNI: All Guns Blazing Fiziksel Sürümü Ön Siparişe Açıldı

CaptainReinhard34

12.6.2023 22:29:05

0
İlk oyunu çok keyif alarak oynamıştım bunu da sabırsızlıkla bekliyorum
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Breathedge
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız