Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Borderlands'ün 3 Yeni DLC'si Director's Cut 8 Nisan'a Ertelendi

 
Yayıncı 2K Games ve geliştirici Gearbox Software, Borderlands 3'ün 18 Mart'ta çıkması planlanan yeni indirilebilir içeriği Director's Cut'ı erteledi.

Yeni çıkış tarihi 8 Nisan.

Ertelenme sebebi kötü hava şartları. Geçtiğimiz ay Teksas'ta şiddetli kış fırtınaları meydana geldi ve büyük elektrik kesintileri yaşandı. Bu olaylar Gearbox Software'ı da etkilemiş ve geliştirme sürecini geciktirmiş. Tüm ekip üyeleri ile aileleri güvende ve sağlıklı.

Director's Cut, Varkid raid boss'u Hemovorous the Invincible'ı, cinayet gizemi temalı yeni hikaye görevleri, günlük görevler, haftalık görevler ve kamera arkası içerikler (konsept çizimleri, resimli öyküler, çekim hataları, kesilmiş içerik ve bonus görüntüler), yeni Vault kartı, Multiverse Disciples of the Vault kıyafetleri ve daha fazlasını sunacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PC Gamer Borderlands Borderlands 3 Gearbox 2K Games RPG FPS
Square Enix Sunumu 18 Mart'ta Düzenlenecek, Yeni Life is Strange Oyunu Geliyor 20 Bethesda Oyunu Şimdi Xbox Game Pass'te

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Borderlands 3
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız