Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Borderlands Filminde Lilith'i Cate Blanchett Canlandırabilir

 
İlk oyunu 2009 yılında, son oyunu ise 2019 yılında yayınlanan popüler oyun serisi Borderlands'in filmi ile ilgili yavaş yavaş haberler paylaşılıyor.
 
Geçtiğimiz aylarda filmin hazırlıklarına başlandığı açıklanmıştı, ama bir daha haber paylaşılmadı. Variety'nin raporuna göre film için bazı gelişmeler yaşanıyor olabilir. Variety'e göre oyunun ana karakterlerinden Lilith'i, Lord of The Rings filmindeki Galadriel rolü ile tanınan başarılı oyuncu Cate Blanchett'in oynaması için görüşülüyor.
 
Film Lionsgate tarafından yapılacak, filmin yönetmenliğini ise Eli Roth üstlenecek. Filmin senaryosunu ise Chernobyl ve Hangover gibi yapımların senaristi Craig Mazin yazacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Borderlands film borderlands borderlands filmi konusu oyuncular oyundan uyarlama ne zaman detaylar haberler bilgiler fragman
She-Hulk Dizisinin Senaryosu Tamamlandı The Batman Yazarı 1984 Kitabından Esinlenen Bir Filmin Senaryosunu Yazıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

6.5.2020 15:17:57

0
randy pitchfork adlı şahıs para için herşeyi yapar. epig in köpeği oldu , çalışanlarına söz verdiği ikramiyeyi fazlasıyla kazanmasına rağmen ödemedi. boş herif normalde pitchfork değil de p yerine b getirin siz.

BSC Misafiri

6.5.2020 13:03:32

0
Gearbox Software'in para kazanacağı hiç bir projeye para vermem. Bu Randy denilen tipin dibi görmesini sağlamak oyuncunun elinde.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Borderlands Filmi
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız