Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Batman Yazarı 1984 Kitabından Esinlenen Bir Filmin Senaryosunu Yazıyor

 
Şu sıralar The Batman filminin senaryosu ile tanınan Mattson Tomlin, 1984'ten esinlenen bir filmin senaryosunu yazıyor.
 
The Hollywood Reporter'ın haberine göre Mattson Tomlin, Paramount Pictures'da geliştirilen 2084 adlı bir filmin senaryosunu yazıyor. İsminden de anlaşılacağı gibi film, George Orwell'ın 1984 adlı kitabından esinleniyor. 2084 hatta tam olarak, 1984'ün manevi kız kardeşi olarak tanımlanıyor. Film il ilgili şimdilik başka bir detay bilinmiyor. 
 
Mattson Tomlin aynı zamanda Joseph Gordon-Levitt ve Jamie Foxx'un başrolünde olduğu isimsiz bir bilim kurgu filminin üzerinde de çalışıyor. Ayrıca Mega Man ve The Batman filmlerin de senaryosunu yazmıştı. İki film de henüz vizyona girmedi. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Film Haberleri mattson tomlin the batman 1984 yeni film 2084 george orwell
Borderlands Filminde Lilith'i Cate Blanchett Canlandırabilir Söylentiye Göre Kadın Başrollü Bir Pirates of the Caribbean Filmi Çekilecek
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

sakarya01

6.5.2020 22:57:49

0
Her orwell kitabı gibi balonun dibi bir kitap lise zamanlarında ya abi oku müthiş bir şey dediler yarısına kadar dayanabildim hayvan çiftliği ustalıkeseri dediler okuduktan sonra çöpe attım zamanıma acıdım sadece bir "ERGEN"popülarizmi bu aptal kitapların balon olmasına sebep oldu "burma günleri" "daralma"bunlarından fersah fersah daha iyi kitaplardır bu çocuk kitaplarının özellikleri eline güç verileni hikayeleştirmek la fonten masallarından hallice okadar aptal kitaplar'ki nesini sevdiler anlamadım

Rapsody_izmir

6.5.2020 18:02:06

0
Bana göre bu kitapta sol üzerine övme ya da yerme yok. Bu kitapta gücü elinde bulunduranlarin gücu kaybetmemek için neler yaptiklar var. Tabi herkesin yorumu farkli.

İdrak İstimlak

6.5.2020 17:40:36

0
Kitabın zamanında George Orwell'e, dönemin şartları göz önüne alınarak Amerikalı politikacılar tarafından yazdırıldığı söylenir. Her ne kadar sol tandanslı kişilerce referans olarak gösterilse de, aslında tam bir sol eleştirisidir ve sol görüş kitapta yerin dibine batırılır.

Rapsody_izmir

6.5.2020 16:53:26

0
Bu kitap zorunlu olarak okullarda okutulsa idi simdi bambaska bir ülkede yaşiyor olurduk.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Film Haberleri
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız