Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Borderlands 3 PS5 ve Xbox Series'e Geliyor

 
Yayıncı 2K Games ve geliştirici Gearbox Software, Borderlands 3'ün PlayStation 5 ve Xbox Series X | S'e geleceğini doğruladı.
 
PlayStation 4 veya Xbox One versiyonlarına sahip kullanıcılar oyunun aynı platformdaki yeni nesil versiyonuna ücretsiz yükseltebilecek. Daha önce satın alınmış indirilebilir içerikler ve kayıtlar da aktarılacak.
 
Borderlands 3 PlayStation 5 ve Xbox Series X'te 4K çözünürlükte 60 kare hızında çalışacak. Oyunun PlayStation 5, Xbox Series X ve Xbox Series S versiyonlarına ayrıca üç ve dört oyunculu split-screen co-op desteği gelecek ve iki oyunculu co-op oynanışta yatay veya dikey ekran bölünmesi seçeneği sunulacak. Dikey split-screen seçeneği PlayStation 4 ve Xbox One versiyonlarına da eklenecek.
 
Cross-platform desteği de 2021'de gelecek.
 
Son olarak, Borderlands 3 için yeni bir indirilebilir içerik yolda. Bu yılın sonlarında yayınlanacak ve yeni bir oyun modu, her bir Vault Hunter için yeni yetenek ağacı ve yeni aksiyon yetenekleri ekleyecek.

Bu haberin bağlantısı
URL
Borderlands Borderlands 3 Gearbox 2K Games RPG FPS
Haftanın Öne Çıkan Haberleri (7 Eylül - 13 Eylül) Eldest Souls Sonbahara Ertelendi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Borderlands 3
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız