Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Borderlands 3 DLC'si "Moxxi’s Heist of the Handsome Jackpot'un İlk 13 Dakikası Yayınlandı

 
 
Yayıncılığını 2K Games'in yaptığı, geliştiriciliğini ise Gearbox Software'in yaptığı bu yılın önemli yapımlarından olan Borderlands 3'ün yeni DLC'sinden oynanış videosu paylaşıldı. Videoda bu yeni DLC'nin ilk 13 Dakikasını görüyoruz.
 
Moxxi’s Heist of the Handsome Jackpot DLC'si 19 Aralık'ta tüm platformlar için yayınlanacak. Season Pass sahipleri ücretsiz olarak erişebilecek. DLC'nin getirdiği yenilikleri ve bahsi geçen videoyu aşağıda bulabilirsiniz.  
 
Tanıtım Yazısı:
 
Yağma avcılığı kariyerinin en büyük skoruna hazır mısın? Moxxi'nin tam senlik bir işi var, tatlım: iyi bir eski moda soygun. Adı çıkmış sahibi Handsome Jack'in ölümünden bu yana tamamen kilit altında olan bir zamanların canlı mekanı, Handsome Jackpot adlı uzay istasyonu kumarhanesinin kontrolünü eline almak istiyor. Durum şu ki, bu özel kumarhane Moxxi'nin hayalindeki projeydi fakat Jack ayrıldıklarında ondan haince çalmıştı. Bu soygun, olabildiğince kişisel ve Moxxi'nin çok ihtiyaç duyduğu bazı sonuçları almasına yardımcı olmak için hayatınla kumar oynayacaksın.
 
Moxxi harabe istasyonunu yağmalamak için bir mürettebat topladı ve "uzmanların" oluşturduğu aylak takımından ekibine katılmaya layık olduğunu kanıtladın. Başarılı olursanız, Eridium, nakit ve Efsanevi yağma yüklü bir kasa bekliyor; en çılgın hayallerinin ötesinde zengin olacaksın. Sadece küçük bir problem var: Handsome Jackpot, istasyonun kararmasından bu yana içeriye hapsolmuş yüksek alarmdaki Hyperion güvenlik güçleri ordusuna ve çılgın kumarhane müdavimlerine de ev sahipliği yapıyor. Ölümde bile, Handsome Jack her zaman seninle dalga geçmenin bir yolunu bulur.
Bu yüksek riskli soygunda şans senin yanında olacak mı, Vault Hunter? Paraları sökülme ve çiplerin nereye düştüğünü görme zamanı.
 
Yenilikler:

- Handsome Jack'in müsrif yaşam tarzına ve kirli işlerine yakışan benzersiz bölgelerle dolu yeni bir gösterişli galaksi mekanını keşfedin
- Moxxi'nin eksantrik karakter ekibine katılın ve bir dizi heyecan verici kampanya görevinde en iyi kumarhane soygununu gerçekleştirin
- Yeni yan görevler ve Takım Görevleri ile Handsome Jackpot'ta saklı sırları ve garip olayları keşfedin
- Daha önce hiç görülmemiş düşmanlar ve abartılı bölüm sonu canavarları dahil olmak üzere, Handsome Jack'ten sağ kurtulan Hyperion kuvvetleri ile savaşırken Pandora'nın geçmişini hatırlayın.
- Tüm yeni Efsanevi silahlar ve teçhizatla Vault Hunter'ınızın donanım ekipmanlarını mükemmelleştirin
- Vault Hunter Başları ve Görünümleri, Silah Süs Eşyaları, bir ECHO Cihaz Görünümü ve yeni Emojiler de dahil daha fazla kişiselleştirme eşyası ile kozmetik koleksiyonunuzu genişletin.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Borderlands Borderlands 3 Gearbox 2K Games RPG FPS Moxxi’s Heist of the Handsome Jackpot
ESL Pro Lig Sezon 10 Finalleri'nde 2. Gün Karşılaşmaları Oynandı! Star Ocean: First Departure R Çıkış Fragmanı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Borderlands 3
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız