Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Boks oyunu World Championship Boxing Manager II konsollara geliyor

 
 
Yayıncı Ziggurat Interactive ve geliştirici Mega Cat Studios tarafından daha önce PC oyuncularına sunulan boks - spor oyunu World Championship Boxing Manager II artık PlayStation 4, Xbox One ve Switch için geliyor. Oyun belirtilen konsollara 17 Mayıs'ta çıkış yapmaya hazırlanıyor. 
 
Boks oyunu World Championship Boxing Manager II, ilk olarak Steam ve GOG üzerinden PC için 17 Ocak'ta piyasaya sürüldü. 
 
Piksel grafikli boks deneyimi
 
 
 
Simülasyon ve dövüş mekaniklerinin yer aldığı World Championship Boxing Manager II'de biz oyuncular dövüşçülerin yeteneklerini test etmek için ringe dalış yapıyoruz. Kendimize ait bir ekip kurmakla görevlendirildiğimiz oyunda en iyi koçları göreve alabiliyor, yetenekli dövüşçülerden oluşan bir takım kurabiliyor ve takım zirveye taşımaya çalışıyoruz.
 
Oyunda oynayabileceğimiz sekiz hikaye modu bulunuyor. Her bölüm kendi senaryosuyla beraber karşımıza çıkıyor. Oyun içerisinde boks dünyasının günlük mücadelelerini tamamlayabiliyor ve buraların hakimi olmaya çalışıyoruz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu simülasyon pc World Championship Boxing Manager™ 2
Star Wars Jedi Survivor - Video inceleme: Nasıl olmuş? Aksiyon rol yapma oyunu Achilles: Legends Untold tam sürüme kavuşuyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
World Championship Boxing Manager 2
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız