Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Star Wars Jedi Survivor - Video inceleme: Nasıl olmuş?

 
 
Bu videomuzda önümüzdeki günlerde çıkış yapacak olan Star Wars Jedi Survivor’ın artı ve eksilerini konuşuyoruz. Star Wars Jedi Survivor, yayıncılığını Electronic Arts’ın yaptığı, geliştiriciliğini ise Respawn Entertaintment’ın yaptığı hikaye odaklı bir açık dünya aksiyon oyunu. Devam oyununda önceki oyunun yarım kalmışlıklarını çok güzel tamamlayan, çeşitli yenilik ve geliştirmeler sunan keyifli bir deneyim sizleri bekliyor. Oyuna şu anda PC, PlayStation ve Xbox üzerinden ulaşabilirsiniz.
 
İşte inceleme videomuz
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
aksiyon STAR WARS Jedi: Survivor™ Standard Edition
Mayıs ayının ilk haftasında çıkış yapacak PC oyunları: 1-7 Mayıs 2023 #2 Boks oyunu World Championship Boxing Manager II konsollara geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

aykut291

30.4.2023 04:00:11

0
Taş gibi Oyun olmuş.Oyunu 2 3 saat oynadım.Oyunun açık dünya dizaynı beni yap pişman olmazssın die ikna etti beni şimdilik Açık Dünyada gezerken baygınlık geçirmedim.Oyunun ilerleyen kısımlarında hayal kırıklığına uğratmayacak havasını verdi.Gene kalasik insanlar herzamanki gibi Souls Like sistemini alışamayanlar tabiki oyuna bok atmaya başlıyacaktır.Oyun vur kır parçala geç yapısı yok.Her düşman tipi sana ayrı şekilde saldırıyor.Oyun kötü değil herkese hitap etmiyor etmiyecek.Ben bayıldım oyuna.

BSC Misafiri

27.4.2023 15:02:49

0
Optimizasyonu hiç iyi değil PC'de.. 3060'la low'da zar zor oynamışlar.

BSC Misafiri

27.4.2023 13:06:59

0
yeni nesil konsollar tam bir hayal kırıklığı. her defasında dahda kötüsünü yapmayı başarıyorlar. konsol olayı bitse keşkede pc üzerinden devam etse bütün olay yeter artık

Sarohan

27.4.2023 13:01:28

0
Gene berbat bir optimizasyona sahip başka oyun..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
STAR WARS Jedi: Survivor™ Standard Edition
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız